În 2017, începutul de an se petrece la spa

Home $ Articole $ În 2017, începutul de an se petrece la spa

by | Dec 24, 2016 | Articole, Recomandări

Cunosc două tipuri de oameni în prag de anul nou. Pe de o parte sunt entuziaștii, cei care trag linie la sfârșit de decembrie, analizează ce a fost bun, la ce mai trebuie lucrat și așteaptă cu nerăbdare noul an pentru a pune în aplicare schimbări. New year, new me, cum s-ar zice. La polul opus se află persoanele cu o doză mai mare de spontaneitate. Pentru ei singurul lucru care trebuie plănuit la trecerea dintre ani este petrecerea de revelion și, cel mai probabil, sunt cei care ți-ar spune ceva de genul acesta:  Au fost multe momente din an în care te-am deranjat, te-am enervat, te-am scos din minţi. Astăzi vreau doar să îţi spun că am de gând să continui şi în următorul.

Dar indiferent din ce categorie faci parte, inevitabil te-ai gândit, mai ales în acestă perioadă încărcată, că în 2017 ar trebui să fii mai relaxat, să-ți tratezi corpul cu mai multă grijă, eventual să-ți găsești timp pentru puțină mișcare și să te răsfeți un pic, căci ce e viața fără micile ei plăceri, nu-i așa?

Ei, pentru că eu mă regăsesc în prima categorie de persoane, mi-am zis că nu pot să las anul nou să ne treacă pragul fără să găsesc cea mai bună rezolvare pentru lista asta de rezoluții a anului nou. În cele din urmă am ajuns la o concluzie: în 2017, de griji se scapă cel mai bine la spa.

Dar nu la orice spa, căci parcă nu-mi doresc ca timpul dedicat relaxării să se transforme în timp petrecut în trafic, ci la Omnia – Wellness & SPA din Apahida, unde pe lângă faptul că găsești tot ce-ți vine prin minte și chiar mai mult de atât: piscină, jacuzzi, baie Kneipp, saună (umedă sau uscată), pool bar, ajungi și foarte repede, traficul fiind mult mai redus față de ce se întâmplă zilnic în partea opusă a orașului. Și ca să-ți stârnească pofta de relaxare, îți las ca aperitiv video-ul de mai jos.

Când am zis că la ei găsești mai mult decât ce-ți trece prin minte, nu am exagerat. Te-ai gândit vreodată că în mijlocul unei seri de iarnă ai putea face o baie în piscină și în același timp să admiri cerul înstelat? Eu una nu, însă pentru cei de la Omnia Spa micile detalii fac diferența, așa că tavanul este unul din sticlă, tocmai pentru ca în zilele calde să poți simți atingerea delicată a razelor de soare, iar pentru momentele în care vremea nu e cea mai prietenoasă, să te protejeze și, indirect, să îți ofere șansa să descoperi frumusețea din spatele unei ploi de, să zicem, toamnă. How cool is that?

Foarte! Însă nu ai auzit nici jumătate, iar dacă șmecheria cu tavanul nu te-a determinat să cauți imediat pagina lor de facebook, pe care by the way, îl găsești aici, atunci să te cum reziști când îți spun că au și un pool bar, perfect pentru a savura un cocktail sau un pahar de prosecco la marginea piscinei sau cât timp te răsfeți în jacuzzi. Desigur, nu te oprește nimeni să-ți iei băutura răcoritoare către zona de relaxare, dotată cu baldachine, unde muzica este ambientală, iar în aer plustesc miresme îmbietoare care să te sprijine în regăsirea echilibrului fizic și psihic.

omnia-spa-jacuzzi omnia-spa2 omnia-spa3

Tot pentru relaxare, dar cu beneficii asupra pielii, a mușchilor și a organismului, printre facilități se găsesc sauna uscată și cea umedă, iar dacă hotărăști că în weekend este momentul potrivit să-ți iei doza de liniște și confort, îți poți face și o programare la masaj.

Sigur cei de la Omnia presimt că și studenții le vor trece pragul după sesiune, căci au găsit o soluție împotriva dereglărilor somnului și a problemelor cardiace. Baie pentru terapia Kneipp se numește și practic e răsfățul desprins din visele frumoase, ale oricărui supraviețuitor al examenelor sau deadline-urilor cu nopți nedormite, băuturi energizante sau cafea. Procedeul constă în introducerea picioarelor în baie caldă pentru 2 minute, urmată de baie rece pentru maxim 1 minut. Astfel, circulația sângelui, care printre altele, contribuie și la buna funcționare a memoriei și a concentrări, va fi îmbunătățită.

omnia-spa-terapia

Sună bine până acum, nu? Desigur acestea sunt numai câteva dintre facilitățile Omnia – Wellness & SPA, dar vreau să-ți dau ocazia să le descoperi chiar tu. Și gândește-te: cum altfel ai putea începe mai bine 2017, decât cu o ședință în doi la spa? Sau poate o sesiune de relaxare este completarea perfectă a cadoului de Crăciun, pe care l-ai cumpărat pe fugă anul ăsta, pentru persoana dragă? În oricare variantă te-ai încadra, #clujlife a pregătit un concurs pentru tine.

Dăm premiu două abonamente la Omnia – Wellness & SPA, iar pentru a le câștiga, tot ce trebuie să faci este să dai un share acestui articol și să tag-uiești în secțiunea de comentarii a acestui articola persoana alături de care ți-ar plăcea să te relaxezi o lună la spa.

Sper că nu mai stai pe gânduri!
Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și anunțat pe 30 Dec.
Update: Felicitari, Dana Derecichei!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!