Mici afaceri locale ce merită susținute: Agenda GoDo

Home $ Articole $ Mici afaceri locale ce merită susținute: Agenda GoDo

by | Dec 24, 2016 | Articole, Recomandări

Ne plac ideile de antreprenoriat, iar Clujul nu duce lipsă de așa ceva. Constant descoperim mici afaceri locale ce merită susținute, mai ales la început de drum, astfel că ne-am gândit să pornim o nouă categorie de articole. Astăzi vă prezentăm Agenda GoDo, iar la final v-am pregătit un mic concurs!

godo-your-best

Pe scurt, despre agenda ce vine în două variante, una pentru fete și una pentru băieți:

Smart, creativă, intertactivă. Te ajută să te dezvolți profesional și personal. Succesul, mai mult decât de noroc, ține de anumite obiceiuri productive zilnice. Și cum poți să te ții de ele, dacă nu cu ajutorul unei agende care să îți aducă aminte? Iar agenda care poate să îți aducă amine e una care arată bine, pe care îți place să o scoți în birou sau parc, pe care îți vine să o completezi și consulți. Cu o structură adaptată nevoilor tale.

Nu știu alții cum sunt, dar mie îmi place să fiu organizat, iar pe birou am o agendă unde notez tot felul de idei, apoi le bifez după ce task-ul a fost îndeplinit, rup pagini din ea și la final rămân doar cu coperțile, semn că treaba a fost făcută.
În primă fază am zis că e vorba de o simplă agendă, ce poate fi așa special? Așa că l-am întrebat direct pe Ionuț Rusu, cel care a venit cu ideea pentru acest proiect:

De ce ai ales o agendă și care este conceptul din spatele ei?
Ionuț: Pentru ca eu, personal, am nevoie să mă organizez, să imi notez idei, să fac liste. Că nu țin cont de ele tot timpul, e altă poveste. Prefer oricând un planner decât o aplicație pe telefon. Conceptul a pornit de la ideea de a avea o agendă pe care să o folosești cu drag. O agendă dedicată tinerilor în primul rând, a acelora care nu se mulțumesc cu agendele primite cadou de la firmă și vor una care să îi reprezinte. Ce are diferit? Stickere pe care să le lipești pentru a face liste sau pentru a semnaliza task-uri, structura practică pentru job și timpul liber, un grafic ce îți aduce aminte să bei apă, chiar și citate motivaționale. Are și weekly reminders, pentru fiecare săptămână a anului. Chestionarul cuprinde 11 lucruri care au potențialul de a cauza fericirea, conform specialiștilor în dezvoltare personală și a psihologilor. Vrem să ajute pe fiecare posesor să își îndeplinească visele, oricare ar fi ele.

Ana, responsabilă pentru varianta agendei pentru fete, o descrie astfel: Foarte colorată și vie, astfel încât să îți înveselească ziua.
Manu, în schimb, zice despre varianta lui: Designul are o temă mai digitală, e puțin mai bussiness. Si stickerele reprezintă lucruri sau activități specifice bărbaților. Conceptul și structura sunt aceleași.

agenda-godo

Cu ce se deosebește varianta pentru baieți fața de cea pentru fete?
Ana: Ambele au stickere pe care le-am desenat manual cu mare plăcere, fără să țin cont de orele alocate. Dar au fost multe 🙂 Stickerele din agenda de fete au în plus flori, inimioare, articole vestimentare și alte chestii cute.

Agenda poate fi comandată online de aici, iar dacă vreți să o testați întâi, puteți trage o fugă până la Zorki Photo Cafe.

#Concurs: Spune-ne în comentarii, mai jos, care-i primul task pe care-l vei nota pentru 2017 și noi te premiem cu o agendă GoDo. Tragerea la sorți va avea loc pe 30 decembrie.
Update: Felicitari, Alexandra Boleacu!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!