The Beard Run @ Parcul Cetatuie

Home $ Sport $ The Beard Run @ Parcul Cetatuie

by | Jan 5, 2017 | Sport

Beard Brothers revine cu a doua editie The Beard Run, Crosul Treptelor. Anul trecut, am adus un element nou în competiţiile sportive clujene: primul cros organizat pe trepte.
Sport, adrenalină, competiţie, susţinute acerb de o atmosfera prietenoasă cu muzică şi mult ceai cald- cam asta va pregătim si anul acesta.
Conceptul crosului este unul simplu: o întrecere sportivă ţinută pe treptele de la Cetăţuie. Startul se va da de sus, de pe platou cu o alergare scurtă pe 200m, coborâre şi urcare trepte, câte 3 ture.
Acţiunea va avea loc în 18 Martie 2017, începând cu ora 10.
Pe lângă bucuria concursului, 100% din taxa de participare va merge pentru campania numărul 9 a asociaţiei Beard Brothers: Keep the Blood Flowing.
Keep the blood flowing – presupune strangerea a 18.000 de euro pentru a reutila Centrului de Transfuzii Sanguine din Cluj-Napoca. Cu acesti bani ne dorim sa cumparam aparatura necesara pentru a verifica sangele donatorilor si de virusul hepatic si aparatura noua pentru stocarea sangelui.

Invităm concurentele si concurenții să își pregătească de pe acum pantofii si hainele sport, de numere de concurs cu barba și multă voia bună ne ocupăm noi.
Lets Run to Keep the Blood Flowing!

Inscrieri aici.

the-beard-run-2

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!