Teatru de Club @ Napoca 15

Home $ Articole $ Teatru de Club @ Napoca 15

by | Jan 5, 2017 | Articole

Teatru de Club – stagiunea ianuarie 2017

joi | 12 ianuarie 2017 | ora 21:00
PREMIERĂ – Teodora Iacob & The White Notes

Teodora Iacob – este cantautoare, solistă vocală şi instrumentistă (chitară, chitară bas), care abordează stilurile – indie folk, blues, jazz si rock. Cu toate că muzica îi oferă o stare de bine, uneori este destul de greu să o împace cu munca ei de zi cu zi, fiind medic specialist în Cluj-Napoca. Până în prezent are lansate 2 albume: primul “Efecte speciale” pe care compune muzică pe versuri de Dinu Olărașu, Tudor Runcanu şi Adrian Ivanițchi, iar al doilea “Efecte Secundare” care este de fapt primul album re-orchestrat în variantă simfonică alături de o orchestră de cameră.
Rareș Munthiu – a început studiul viorii la vârsta de 7 ani și este absolvent al Academiei de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Pe lângă studiul mzicii clasice, a cochetat și cu jazzul, activând în formația ”The Jazz Basement”, cu care a obținut Premiul pt Compoziție și Aranjament la Festivalul de Jazz de la Sibiu. În prezent, este concert maestru al Orchestrei Operei Române din Cluj.
Raul David Lenart – actualmente contrabassist angajat al Orchestrei Operei Romane din Cluj, abordează cu lejeritate orice stil musical datorită implicarii lui în multiple proiecte musicale atât în ţară cât şi în străinătate.
Răzvan Rotiș – Până în prezent, Răzvan se poate lauda atât cu numeroase premii olimpice câştigate la secţiunea percuţie în timpul liceului, cât şi cu o bogata experientă muzicală acumulată în perioada în care a studiat la Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, având o intensă activitate ca tobosar în diferite trupe de renume naţional.
Prin această formulă care a luat nastere in 2015, artiștii experimentează un nou ”sound” pe care ei vor sa-l redea pieselor de pe albumul ”Efecte Speciale”, unde efectele sonore create se succedă în momente psihedelice uluitoare.
* Preţul unui bilet este de 30 lei

teatru-de-club

joi | 19 ianuarie 2017 | ora 21:00
VREAU UN JOB, MÂNCA-ŢI-AŞ
COMEDIE CU ELENA IVANCA

O femeie trecută de 40 de ani, caută cu disperare un loc de muncă. Întrebările cheie, care se pun frecvent la orice interviu sunt: Câţi ani aveţi? Ce înălţime? Sunteţi căsătorită? Aveţi copii? Care este locul pe care-l ocupă in viaţa dumneavoastră cariera? Sunteţi dispusă pentru ore suplimentare?
De aici îşi începe povestea Marina! O poveste de-a râsul plânsul. O comedie fină cu Elena Ivanca, care se întrece pe sine într-un număr de mare virtuozitate. O lecţie de actorie pentru cei care visează la această lume.

* Preţul unui bilet este de 30 lei

………………………………………………………………

Joi | 26 ianuarie 2017 | ora 21:00
PREMIERĂ – DON PASQUALE
de Gaetano Donizetti
regia – Sorin Misirianțu

La cei 70 de ani, Don Pasquale îşi doreşte ce nu merită: o tânără angelică să-i fie soţie. Dar, se ştie: ce este în afara legilor naturii, poate să devină tragic sau comic. Poate fi o victorie a vieţii asupra încercării stupide a unui bătrân bogat şi zgârcit, de a se căsători, opunându-se astfel împlinirii fericirii unor tineri îndrăgostiţi.

Spectacolul Don Pasquale este primul spectacol de operă privat. Va fi jucat în limba română în premieră la Teatrul de Club.

Distribuția:

Don Pasquale – Ion Stancu
Norina – Cristina Oltean
Ernesto – Daniel Olaru
Malatesta – Cristian Bogdan
Notarul – Andrei Ignațiu Banc

Pregatirea muzicală – Francisc Fuchs

* Preţul unui bilet este de 50 Lei

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!