Cele mai bune smartphone-uri in 2016

Home $ Articole $ Cele mai bune smartphone-uri in 2016

by | Jan 20, 2017 | Articole

Anul 2016 a fost un an bulversant la multe capitole. În ceea ce privește tehnologia mobilă, unii producători au avut mai mult avânt și au lansat terminale care ne-au impresionat, în timp ce alții au preferat să rămână într-o zonă de confort și să lanseze terminale cu puține îmbunătățiri.

Având în vedere multitudinea de modele disponibile pe piață și faptul că majoritatea utilizatorilor își schimbă device-ul foarte des (o dată la maximum 2 ani), este evidentă nevoia producătorilor de a se diferenția. Astfel, aceștia din urmă aduc odată cu fiecare nou model elemente noi, tehnologii în premieră, performanțe crescute, design deosebit și materiale premium. Tot „pachetul” are scopul de a veni în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor și de a-i convinge să facă o achiziție.

De-a lungul anului am stat de multe ori ca pe ace așteptând un nou model de smartphone care promitea sa revoluționeze lumea tehnologiei. Uneori am fost mulțumiți, iar alteori dezamăgiți. Cu toate acestea, am avut parte de camere foto excepționale, rezoluții amețitoare și dotări hardware impresionante, dar mai ales de linii de design deosebite. Fiecare producător a încercat în 2016 să aducă pe piață rețeta perfectă. Printre cei care au reușit să treacă testul la majoritatea capitolelor se numără Samsung, Apple, OnePlus, Google și LG.

Este greu să declarăm un câștigător absolut și să-i acordăm titlul de „cel mai bun smartphone din 2016”. Putem în schimb să le trecem în revistă și să vedem ce au adus nou, unde au impresionat și unde mai este loc de îmbunătățiri.

Echipa ThePhoneGeeks a realizat un top al terminalelor care în 2016 s-au făcut remarcate și vă spun mai multe despre ele aici.

tpg

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!