Cum să economisim atunci când ieşim în oraş

Home $ Articole $ Cum să economisim atunci când ieşim în oraş

by | Jan 20, 2017 | Articole

Mai des, mai rar, toţi ajungem în această situaţie şi nu avem încotro, trebuie să o facem. Trebuie să ieşim din casă! Chiar şi în perioadele în care am vrea să stăm doar sub păturică, cu un serial şi o carte pe care am promis demult că o citim. Sau poate ne place să fim doar afară, mereu activi, să ne întâlnim cu oameni şi să stăm fără griji la poveşti cât e ziua de lungă.

Indiferent de postura în care vă regăsiţi, ambele au ceva în comun – nu puteţi ieşi cu mâna goală. Şi când zic asta, nu mă refer la faptul că ar trebui să avem mereu un cadou ascuns la spate, ci că avem nevoie de nişte bănuţi. Şi cu cât cheltuim mai puţin, cu atât ne rămân mai mulţi pentru dulciuri. Aşadar, cu atât suntem mai fericiţi, am I right or am I right?

Astăzi vă povestesc despre câteva modalităţi simpatice prin care puteţi economisi atunci când ieşiţi în oraş în Cluj, dacă sunteţi posesor al unui Top City Card / BCR City Card.

top city card

Poţi lua pe cineva cu tine la film la orice Cinema City şi plătiţi doar un bilet! Oferta este valabilă în fiecare zi de marţi, doar pentru posesorii BCR City Card, iar o altă menţiune ar fi că trebuie să faceţi dovadă că sunteţi elev sau student, aşa că nu vă uitaţi carnetele acasă. Pentru un bilet cumpărat cu cardul acesta, primeşti unul gratis şi uite aşa ai transformat o banală seară din timpul săptămânii într-o întâlnire romantică, în care niciunul nu trebuie să spună nimic. Şi un alt pont ar fi: stabiliţi că plătiţi voi filmul, iar partenerul se ocupă de  popcorn/nachos şi suc. Mie mi-a mers…o vreme, haha.

Are you ready? ? #cinemacity #iuliusmall #cluj

O fotografie postată de • Sandra Bendre • (@sandrabendre) pe

Toate povestioarele despre Pădurea Hoia-Baciu le ştiţi cu siguranţă. Şi mereu aţi zis că alea sunt basme de adormit copiii, dar…aţi avut curaj să vă aventuraţi vreodată…ziua sau noaptea, singuri sau însoţiţi? Dacă chiar acum aţi dat cu pumnul în masă şi aţi zis – pfff, las’ că-i arăt eu fetei ăsteia că lumea numai vorbeşte prostii şi nu-i nimic special acolo, propun să ne calmăm şi dacă tot vreţi să faceţi o treabă, măcar să fie făcută ca la carte. Mergeţi într-un tur ghidat cu băieţii de la Hoia-Baciu Project, cu City Card aveţi 30% reducere la tururile de noapte, 10% la cele de zi şi tot 10% discount la achiziţionarea de suveniruri, că nu se poate să nu plecaţi cu o amintire.

❤️❤️

O fotografie postată de Ceanu ???☘ (@ceanu.zheng) pe

Pentru cei care au veşnic o problemă că nu găsesc un taxi, sau un Uber sau autobuzul nu mai vine, există Pony Car Sharing. Măcar o dată trebuie să fi auzit de acest Pony, dar poate niciodată nu aţi apucat să vă documentaţi şi să aflaţi care e treaba. Pe scurt, cu ajutorul aplicaţiei cauţi cea mai apropiată maşină, mergi unde ai nevoie, o laşi într-o parcare publică şi voila! ai ajuns. Vestea bună e că dacă nu eşti încă utilizator Pony, cu City Card beneficiezi de 30 de minute gratuite la prima utilizare. Tot ce trebuie să aveţi în vedere este că aveţi nevoie de cardul acesta, de cont Pony şi să completaţi formularul de aici. În maşini, că se întârzie!

Evident că aveţi reduceri şi la mâncare şi băuturi şi chiar în foarte multe localuri din Cluj. Cafeaua sau ceaiul de dimineaţă îl beţi la Demmers TeeHaus, prânzul îl luaţi la Mesele Vesele, iar seara o încheiaţi la Livada – Restaurant cu Grădină, căci nimic nu merge mai bine cu o masă delicioasă decât muzica live. Iar în zilele în care aveţi chef de ceva diferit, puteţi merge la The Office Wine Bar pentru sushi sau la Pokka Bistro Cafe pentru mâncare mexicană. În toate aceste locuri aveţi 10% reducere cu City Card, bineînţeles.

Special place in #clujnapoca ❤

O fotografie postată de Antonia (@antonia217) pe

Şi pentru că suntem cu gândul în permanenţă la vară şi abia aşteptăm să fie iar cald, să mergem în Parcul Central, să mâncăm vată de zahăr şi să ne bucurăm de vacanţă, vă voi prezenta şi acest beneficiu …mai văratic, al deţinerii cardului. Primele 10 persoane care solicită codul promoţional la adresa [email protected], au gratuitate la Lacul Chios. Şi cu toţii ştim câte minuni poate face o plimbare cu barca într-o zi însorită.

??

O fotografie postată de Ramona Brutaru (@ramonabrutaru) pe

Acestea sunt ofertele mele preferate, aici le puteţi vedea pe toate. Veţi observa că reducerile sunt din zone foarte diverse, de la sport, la înfrumuseţare, cazări şi consultaţii medicale, jocuri şi multe altele. Există două tipuri de card: City Card şi Top City Card, diferenţa principală fiind că acesta din urmă nu este un card bancar, se poate comanda online la preţul de 60 lei şi este pe viaţă. Pe site-ul lor puteţi afla mai multe detalii despre cele două opţiuni şi o puteţi alege pe cea care vă este mai convenabilă. De reţinut faptul că ambele vă oferă beneficiile City Card, incluzând aici reducerile şi gratuităţile.

Unde mergeţi prima dată să vă bucuraţi de City Cardul vostru?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!