Festivalul Pereților de Gheață @ Cascada Vălul Miresei

Home $ Sport $ Festivalul Pereților de Gheață @ Cascada Vălul Miresei

by | Jan 20, 2017 | Sport

Asociația Salvamont Vlădeasa Cluj, în parteneriat cu Primăria comunei Mărgău, vă invită în 4-5 februarie 2017 la cea de a III-a ediție a Festivalului Pereților de gheață!

Festivalul se va desfășura la numai 80 de km de orașul Cluj-Napoca, într-un loc de o deosebită frumusețe – Cascada Vălul Miresei, în localitatea Răchițele din munții Apuseni.

Iarna, în dreptul spectaculoasei cascade, se formează un impresionant perete de gheață care îmbie curajoșii să îl escaladeze.

Noi punem la dispoziție echipamentul necesar (corzi de asigurare, piolet, colțari etc.), voi trebuie să veniți doar cu hotărâre și curaj! Festivalul este deschis tuturor și este fără taxă de participare.

În plus, în cadrul festivalului vor fi amenajate trasee de schi de tură și de drumeție,vor fi organizate diverse alte activități, iar la final va avea loc o tombolă cu 30 de premii!

Vă aşteptăm ȋn primul weekend din februarie să vă alăturaţi nouă pe Valea Stanciului, la Cascada Vălul Miresei din Răchiţele, să ne bucurăm de aer curat ȋn natură, prin mişcare şi voie buna!

Festivalul Pereților de Gheață

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!