Carduri de reduceri pentru studenți

Home $ Articole $ Carduri de reduceri pentru studenți

by | Jan 25, 2017 | Articole, Student

Adevărul e că atunci când vine vorba de cumpărături, toţi ne uităm pe rafturi, pe umeraşe şi pe panourile colorate după acelaşi lucru: reduceri. Oferte speciale de 1+1, discount de 15%, vino la noi de trei ori şi a patra oară îţi dăm ceva gratis, mai adună un punct, ştiţi voi bine cum arată sau sună aceste propuneri de a economisi.

Doar că uneori, există anumite beneficii pe care le putem avea şi care nu sar în ochii noştri. Trebuie să fim atenţi, să ciulim urechile, să ne facem un card de reducere potrivit nevoilor noastre şi care chiar ne poate ajuta să economisim câte puţin în fiecare zi. Şi ştiţi şi voi, cărămidă cu cărămidă, se construieşte zidul. Altfel spus, reducere cu reducere cumulată, se cumpără biletul de avion spre o locaţie la care suspinaţi demult.

Haideţi să vedem ce card vă captează atenţia!

Cei de la Studcard ştiu că nu e uşor să fii student. Cardurile lor sunt de două feluri: StudCard Basic, care se eliberează în mod gratuit să vă asigură transport liber conform regulamentului CTP şi pachetul StudCard la preţul de 20 lei/an, unde sunt incluse şi sute de vouchere prin care aveţi reduceri în multe locuri din Cluj. Mai mult, procesul de obţinere este super simplu: se completează un formular, mergeţi la Casa de Cultură a Studenţilor sau la sediul lor cu carnetul de student vizat şi there you go! Mai multe informaţii puteţi citi aici.

Acesta este un tip de card dedicat exclusiv studenţilor, mai exact celor care vor să dea cât mai puţini bani pe…orice. Şi ca să vă conving, vă voi enumera câteva reduceri care mi-au captat mie atenţia.  4 vouchere 1 cafea + 1 gratis la Captain Bean, 2 vouchere de 50% reducere la extensiile de gene la Allure Clinique De Beaute, 4 vouchere de 5 lei discount la film în zilele de luni la Cinema Florin Piersic, 4 vouchere pentru o clătită cu nutella şi una gratis la Yep, It’s Funlicious, yummi, mai e nevoie să continui?

#sunday #morning #centralpark #yep #funlicious #crepes #amazingcrepes #foodtruck #streetfood #january

O fotografie postată de Yep – it's funlicious (@yep.funlicious) pe

Un alt card dedicat doar studenţilor este pus la dispoziţie de Omnipass, în colaborare cu Banca Transilvania. Diferenţa fundamentală dintre acesta şi cel prezentat mai sus este că Omnipass se eliberează gratuit şi vine împreună cu un Master Card de la banca parteneră (BT). Astfel, vă puteţi bucura de transport în comun gratis, servicii bancare şi pachetul de reduceri ce se aplică în peste 250 de locaţii din Cluj.

Să vă zic câteva oferte faine de care puteţi beneficia dacă aveţi acest card? 90 lei discount la comenzi de peste 290 lei la Cabina de fericire Zoot. Cafea Beams şi limonadă la preţul de 10 lei în Molecular Beams. Reducere 20% la listarea licenţei la Daisler Print House, că tot se apropie momentul. 40% reducere pe echipă, pe bază de programare la The Dungeon. Eu am card Omnipass, tu?

#goodday #goodcoffee ☕️

O fotografie postată de Sabou Iulia ? (@sabouiulia) pe

Despre Top City Card am mai povestit de curând în articolul acesta, unde vă prezentam şi câteva deal-uri foarte bune pentru Cluj. Azi vreau să pun accent pe faptul că aceste carduri de la BCR nu pot fi utilizate doar în oraşul nostru, ci vă oferă reduceri instant în reţeaua de parteneri care funcţionează la nivel naţional,. Momentan, reducerile sunt valabile şi în Sibiu, Timişoara şi Braşov, urmând ca această reţea să se extindă. Practic, este un card cu care putem să descoperim România mai avantajos.

Aici puteţi consulta întreaga listă de oferte. Eu zic să dăm un tur rapid prin celelalte oraşe şi să vedem ce ne-au pregătit mai…special. Ajungem la Braşov şi cum am nimerit în plină iarnă, ne decidem să ne urcăm pe skiuri. Dar e prima dată în viaţă când ne dă asemenea gând prin cap, aşa că avem nevoie de un instructor. Ce bine că avem card şi 10% reducere la Sky Snow School Predeal, ne învaţă ei cum să facem faţă provocării. În Timişoara avem 10% discount la cazare. Tot ce trebuie să facem e să ne alegem o pensiune sau un hotel pe placul nostru din lista celor disponibile şi am scăpat şi de grija asta. Iar în Sibiu nu ne rămâne altceva de făcut decât să ne relaxăm cu 10% reducere la Hilton Fitness&Spa. Am pregătit o plimbare drăguţă prin ţară, nu? Nu eu, cei de la BCR City Card.

Last, but not least, ISIC-ul. Sau International Student Identity Card. Ce are acesta şi nu are niciunul din cele prezentate? ISIC este singurul care îţi atestă mândrul statut de student la nivel internaţional, în peste 135 de ţări. Plus că ai un număr extravagant de 126.000 de locaţii în lume în care îl poţi folosi, dintre care 1200 în România, în schimbul sumei de 30 lei. Şi încă ceva: dacă îl comanzi acum online, primeşti şi o agendă cool de la ei. Pentru mâzgâlituri.

10 lei reducere la o consumaţie de minim 40 de lei la Marty Restaurants. 20 lei reducere la abonamentele de la sala de sport Gimmy. 10% reducere la abonamentele de la librăria British Council. Un desert gratuit la orice salată de pui cumpărată de la Salad Box. Ştiu că aţi apăsat pe butonul de comandă de la primele rânduri, dar am zis să mai scriu, poate e cineva sceptic.

Voi ce card alegeţi?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!