Specialiştii Gerovital lansează 3 soluţii noi şi eficiente pentru combatarea ridurilor

Home $ Știri Cluj $ Specialiştii Gerovital lansează 3 soluţii noi şi eficiente pentru combatarea ridurilor

by | Jan 25, 2017 | Știri Cluj

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, anunţă lansarea a trei noi produse pe baza de acid hialuronic din gama Gerovital H3 Evolution. Apa micelară, Serul și Crema antirid Gerovital H3 Evolution au la bază acidul hialuronic pur și lipozomal, un ingredient care hidratează intensiv tenul și contribuie la estomparea semnificativă a ridurilor.

gh3 evo

Apa micelară cu Acid Hialuronic curăţă blând faţa, ochii şi buzele prin captarea in micelii a machiajului, sebumului şi a altor impurităţi, lăsând pielea catifelată și netedă datorită filmului lăsat de acidul hialuronic.

Gama este completată de Serul cu Acid Hialuronic, concentrație 6%, compus din acidul hialuronic pur cu dublu efect: refacerea rezervelor hidrice la suprafaţa pielii şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă şi lipozomii cu acid hialuronic, care pătrund în piele şi umplu ridurile din interior, diminuându-le substanţial.

Ingredientele de ultimă generaţie au stat și la baza creării Cremei antirid cu Acid Hialuronic, concentrație 3%. Produsul conține SOD, cea mai activă enzimă antioxidantă, ce asigură fermitatea pielii pe termen lung, trylagen, ce acţionează împotriva ridurilor şi asigură o piele mai netedă şi elastică şi GP4G, care regenerează tenul din interior, fiind o adevărată sursă de energie.

Gama H3 Evolution este creată cu drag pentru toate femeile care doresc să își mențină frumusețea și tinerețea pielii.  Produsele sunt usor de utilizat, foarte bine tolerate de catre piele si foarte eficiente. Efectul antirid a fost demonstrat prin testele clinice care au arătat că 52% din suprafața ridurilor și 20% din lungimea lor sunt estompate , după 28 de zile de utilizare. Aceste noutăți din portofoliul nostru completează cu succes una dintre cele mai iubite game, Gerovital H3 Evolution, și sunt o nouă dovadă a faptului ca Farmec cunoaște ce își doresc româncele și le surprinde mereu cu produse ce răspund  nevoilor lor. a declarat Ioana Borza, Director de Marketing Farmec

Specialiștii Gerovital recomandă ca, pentru rezultate rapide, cele trei produse să fie asociate și utilizate dimineața și seara. După curățarea feței cu Apa micelară, se aplică Serul cu acid hialuronic și Crema antirid.

Gama Gerovital H3 Evolution conține 14 produse de îngrijire personală și se adresează femeilor cu vârsta cuprinsă între 30-45  de ani, putând fi folosită pentru orice tip de ten.

Produsele din gama Gerovital H3 Evolution pot fi achiziționate din toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, precum și din magazinele Farmec și Gerovital ale companiei. De asemenea, acestea pot fi comandate și din magazinul online farmec.ro.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!