Teatru de club – stagiunea februarie 2017 @ Napoca 15

Home $ Articole $ Teatru de club – stagiunea februarie 2017 @ Napoca 15

by | Jan 25, 2017 | Articole

joi | 2 februarie
CA LA NEBUNI

după Michael Frayn
Distribuţia: Adriana Băilescu şi Sorin Misirianţu
regia: Bori Varga

O comedie năucitoare, despre cât de greu ne este să socializăm unii cu alţii, chiar şi în cadrul unei petreceri între prieteni. Încurcături, invitaţi care nu trebuiau invitaţi, prieteni care nu trebuiau să se întâlnească, toate personajele interpretate doar de Adriana Băilescu şi Sorin Misirianţu, conduşi magistral de regizoarea Bori Varga.

joi | 9 februarie
STAND-UP COMEDY cu DRAGOŞ POP

Dragos revine cu un show exploziv! Comedie 100%! Cel mai îndrăgit stand-uper clujean, se întrece pe sine într-un show de zile mari.

N15 - TDC februarie 2017

Joi | 16 februarie
STAND-UP COMEDY ARDELENESC cu Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu

Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu sunt prieteni de o viață. Ultimele spectacole ale lor (Menage a trois, Amantul înșelat, Trei Ciudați) au văzut întreaga lume – de la Toronto până la Bruxelles și Ruse. Acum cei doi vă propun un stand-up în care Isaiu își axează poveștile pe lumea telenovelelor (a căror protagonist a fost mulți ani) și Misirianțu plonjează în povești despre propria viață.

Joi | 23 februarie
LOLITA după Vladimir Nabokov

Lolita: Este povestea unei iubiri controversate a lui Humbert, un profesor de 40 de ani, pentru extrem de tânăra Dolores. După o copilărie cu sechele erotice de tot felul, Humbert este pus acum în fata situației în care Lolita, o minoră de 14 ani ii stârnește o pasiune greu de controlat. Piesa trezește stări contradictorii, abordând un subiect tabu al societății noastre. Evoluția povestii și a personajelor este imprevizibila, lăsând spectatorii sa aleagă singuri antagonistul piesei.

LOLITA-Alisa Iuhos
HUMBERT-Stephan Gheorghică
MAMA-Diana Şerban
QUILTY-Cristian Ciui

REGIA: Stephan Gheorghică

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!