Cum te poate ajuta geek-kit-ul de festival, oferit săptămâna aceasta ca premiu la ClujLife Awards

Home $ Ale noastre $ Cum te poate ajuta geek-kit-ul de festival, oferit săptămâna aceasta ca premiu la ClujLife Awards

by | Jan 26, 2017 | Ale noastre

Pregătește-te din timp pentru cele mai tari festivaluri ale anului! Experiența unui festival bun este de neuitat și pentru asta, de multe ori, te bazezi pe gadget-urile tale. Așadar, pe lângă bilet, ochelari de soare, rucsac și cort, mai ai nevoie de un Geek-kit.

Ocupă-te de lista de lucruri pe care le ei cu tine, votează la ClujLife Awards 07 și poți câștiga un Geek-kit pentru festival, oferit de EuroGsm:

geek-kit-ul de festival

Action camera STK Explorer WiFi 1080p HD
O cameră cu un design prezent și pe camere mai scumpe, dar care include în pachet o mulțime de accesorii foarte utile pe care ai plăti o sumă considerabilă separat. În total ai 19 accesorii cu ajutorul cărora poți folosi camera într-o mulțime de moduri, dar probabil cel mai important este carcasa rezistentă la apă și la lovituri.

Imaginile video surprinse cu STK Explorer sunt Full HD și un unghi de filmare de 170 grade, iar fotografiile sunt realizate cu o rezoluție de 12MP în 3 moduri diferite. Pe lângă asta, camera suportă un card de memorie microSD de până la 32GB și poate fi conectată la laptop prin Wi-fi. Pe lângă descărcarea videourilor, conexiunea Wi-fi permite și controlul camerei prin aplicația gratuită pentru Android și iOS.

Ce ți-ai putea dori mai mult? Cu o astfel de cameră suprinzi piesele preferate ale artiștilor, bătaia cu apă sau distracția de la piscină, iar apoi, când ești nostalgic, ai parte de cele mai cool momente la super-calitate.

Acumulator extern Puridea S2 10.000 mAh, 2 porturi USB
Toată tehnologia din jurul nostru depinde de energie electrică și știm prea bine sentimentul care ne cuprinde atunci când ni se termină bateria la telefon, la smartwatch sau la action camera.

Pentru astfel de momente și în special pentru zilele petrecute la un festival, o baterie externă este vitală. Gadget-urile și smartphone-ul sunt lucrurile pe care le folosești cel mai des, deci e greu să te desparți de ele câteva ore bune până le lași la încărcat.

Indiferent că vrei să-ți localizezi prietenii, să faci un live pe Facebook sau să continui să filmezi cele mai tari momente, acumulatorul extern Puridea S2 îți oferă energia necesară. Este compact și are o capacitate de 10.000mAh, suficientă pentru o încărcare maximă a smartphone-ului de cel puțin două ori. În plus, cele două porturi USB îți oferă posibilitatea de a încărca două device-uri simultan.

Minidifuzor portabil Forever BS-600 bluetooth cu radio fm
Minidifuzorul portabil este o variantă perfectă de a intra în atmosfera de festival în cazul în care ai de parcurs, împreună cu prietenii, o distanță mai mare de la parcare și până la intrarea în festival. Tot cu el poți menține atmosfera chiar și în camping. În timp ce te pregătești de o nouă zi de festival, poți asculta muzică, ultimele știri de pe postul de radio preferat, toate la o calitate superioară și fără a avea nevoie de o sursă de energie.

Bateria de 2000mAh oferă minidifuzorului o autonomie de până la 8 ore.

Și ca să vezi că ne-am gândit la tot, Geek-kit-ul include și o pelerină de ploaie în cazul în care vremea este capricioasă.

În concluzie, nu ai nicio scuză să nu te distrezi și să nu ajungi acasă cu cele mai tari amintiri.

Câștigătorul a fost anunțat aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!