AlexONE & S-T-Phan @ The Shelter

Home $ Party $ AlexONE & S-T-Phan @ The Shelter

by | Jan 27, 2017 | Party

De fiecare dată când participi la un concert, te gândești doar la trupele care vor cânta, dar foarte rar la ce vei face după aceea. Se termină concertul și răsare întrebarea: ”Mai bem o bere și plecăm?” sau ”Ce facem acuma?”.

Păi, vorba vine, The Shelter Presents (you with an alternative).

De îndată ce ultimul riff de chitară s-a pierdut în străfundurile urechilor noastre și nu mai simțim decât o rămășită de bas în stomac, noi venim cu ceea ce va deveni un after veritabil.

Alex-ONE
Jonglând printre beat-uri de la Hip-Hop, Funk, Soul, până la Nu-Jazz, Groove House uneori și Techno, putem observa cum, pentru AlexONE, Jazz-ul are o mare influență asupra seturilor sale.

Instrumente precum Saxofonul, Pianul sau Trompeta, își vor face simțită prezența printre beat-urile electronice pline de Bass.

S-T-PHAN
Pentru S-T-PHAN, muzica bună este muzică bună, oricare ar fi stilul ales, dar cele care îș reprezintă cel mai bine sunt, cu siguranță, Ghetto-Funk și Glitch-Hop.

Combinația beat-urilor old school cu notele deep de Jazz și Blues, sunt modul său de a hrăni sufletul oamenilor, făcând abstracție de rasa, religia, genul sau situația socială, și, pentru câteva ore, toate acestea să fie sincronizate în același vibe. Pentru el, toate astea sunt o pură plăcere!

AlexONE & S-T-Phan

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!