Oracolul plantelor dacice – lansare de carte @ Bookstory

Home $ Cultural $ Carte $ Oracolul plantelor dacice – lansare de carte @ Bookstory

by | Jan 30, 2017 | Carte

Librăria Bookstory vă invită joi, 9 februarie, ora 18:30, la evenimentul de lansare a cărţii Oracolul plantelor dacice, de Muna Naredi şi Rosa Mundi.
Invitată: Adela Fofiu, sociolog.

Oracolul Plantelor Dacice este o carte surprinzătoare şi provocatoare. Nu atât prin ineditul, originalitatea şi unicitatea pe care le propune cititorului, cât mai ales prin modalitatea practică pe care autoarele, Muna Naredi şi Rosa Mundi, o dezvăluie spre a accesa singure lumea minunată a plantelor.

Privim de prea multă vreme lumea fiinţelor vegetale ca fiind ceva ce doar văzul, mirosul şi pipăitul ne spun ceva despre ea.

Însă dincolo de aceste simţuri se poate deschide o lume nouă, minunată şi misterioasă, dar binevoitoare cu oamenii.

Este lumea fiinţelor plantelor pe care strămoşii noştri geto-daci o accesau în fiecare zi, divinizau sufletul şi puterea plantelor şi le cereau mereu ajutorul.

Cartea Oracolul Plantelor Dacice este un „portal” spre această lume. O uşă pe care o puteţi deschide singuri, cu ajutorul celor 56 de carduri, spre a cere ajutor şi ghidare de la plante.

Pentru că plantele sunt inteligente subtile, superioa­re, care există pe pământ înainte ca omul să fi apărut. Strămoşii noştri daci erau conştienţi de puterea acestor inteligente minunate şi conlu­crau cu ele.

Cele 56 de carduri din Oracolul Plantelor Dacice prezintă aşadar cele mai impor­tante plante din spaţiul carpatic-danubian, cu numele lor străvechi şi numele popular, precum şi mesajele acestora pentru oameni.

Fiecare card reprezintă o plantă aşa cum este ea în natură, plasată într-un colaj cu semnificaţii pe care artista Carmen Maftei le-a descoperit şi intuit în timp ce lucra la grafică lor. Fiecare card este o lucrare de artă care te uimeşte.

Oracolul plantelor dacice - lansare de carte

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!