Recomandări

Ingrediente de calitate pentru o afacere HoReCa reușită

(P)

Dezvoltarea culturala a orasului nostru creeaza un mediu favorabil initierii afacerilor in domeniul Horeca.

Pentru a sustine aceasta directie, Donau ofera servicii software integrate celor ce activeaza sau vor activa in domeniul HoReCa cu un produs adaptat nevoilor lor.

Oferim o solutie la cheie – toate cele necesare, de la produsul software dezvoltat de noi, consultanta in introducerea si organizarea datelor pana la POS si imprimante. – Andrei Miron, Product Manager Ideal Horeca.

Solutia software, Ideal HoReCa are toate functionalitatile necesare desfasurarii activitatii in unitatile de tip HoReCa, insa scopul echipei Donau este de a oferi plus valoare fiecarui partener prin servicii premium de instalare si suport.
Acordam o foarte mare importanta nevoilor clientilor nostri, astfel ca le oferim o solutie personalizabila in functie de specificul activitatii fiecaruia si o gama larga de rapoarte.

Sustinem activitatile ce promoveaza dezvoltarea culturala a orasului si punem la dispozitia celor interesati detalii privind avantajele obtinute in domeniul HoReCa prin alegerea unui soft potrivit. In perioada 04-05 februarie 2017 suntem parteneri ai conferintei ClujLife Community Conference care va avea loc in Cladirea Casino.

Informatiile expertilor din domeniu si cunoasterea in detaliu a activitatilor de tip HoReCa ne vor ajuta sa oferim solutii optime, astfel ca duminica, 05 februarie, Marius Constantin (Director Tehnic Donau) se va alatura lui Constantin Covaliu (Street Food Festival), Chef Foa si Nicolae Craciun (Cimbru) pentru o discutie despre lucrurile care fac diferenta in HoReCa.

Va asteptam cu drag!

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sat 17

Expoziție: Maria Reichert Sârbu – „Vindecătorul nevăzut”

25 October, 10:00 am - 18 November, 5:00 pm
Sat 17

Expoziție: Eugen Gâscă. Retrospectivă @ Galeria Quadro

27 October, 12:00 am - 24 November, 12:00 am
Sat 17

Zilele Culturale ale Republicii Kazahstan

5 November, 12:00 pm - 22 November, 6:00 pm
Sat 17

Expoziție Gabriel Marian – La trahison des images

8 November, 10:00 am - 22 November, 5:00 pm
Sat 17

SoNoRo

15 November, 12:00 am - 18 November, 12:00 am

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC