Jinjer, Gray Matters @ The Shelter

Home $ Articole $ Jinjer, Gray Matters @ The Shelter

by | Feb 3, 2017 | Articole

Luna martie este luna mărțișorului. De asemenea, este luna care prevestește primăvara.

Așa că, cum altcumva să-ți începi primăvara decât prin a veni la un concert care se anunță a fi plin de energie și mișcare, pe ritmurile unei trupe de progressive metal și a alteia, de electro-alternative rock?

JINJER este o trupă din Ucraina care combină progressive metalcore și groove metal, inserând din când în când elemente de funk, reggae și jazz.

Trupa a fost înființată în 2010, iar în 2013 aceasta câștigă titlul de cea mai bună trupă de metal din Ucraina.

Gray Matters e îmbinarea a 4 materii gri, fiecare cu un stil și un caracter propriu, care se încăpățânează să aducă mereu ceva nou pe scenă, în sala de repetiții sau în studio.

Muzica lor poate fi definită drept o căutare permanentă de modalități de expresie a stărilor de spirit prin muzică.

Altfel spus, Gray Matters reunește pe aceeași pânză 4 ”materii” care își aduc împreună influențele și personalitățile pentru a demonstra că nu doar albul și negrul sunt relevante, ci și toate nuanțele de gri care fac puntea între două extreme: muzica electronică și cea rock.

Trupa, care în prezent pregătește primul EP, a luat naștere la începutul anului 2014, când toți cei 4 membri, Laura (voce), Cătă (tobe), Mihai (bass) și Babu (chitară, synth/sample) au început să lucreze împreună la sound-ul ce poate fi definit ca electro-alternative rock, o îmbinare inedită de electronic rock cu împletituri de alternative și metal.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!