BLN, Medeea & Ugly Astronaut @ YOLKA

Home $ Party $ BLN, Medeea & Ugly Astronaut @ YOLKA

by | Feb 8, 2017 | Party

Anotimpuri #ElectronicaLive [Part II] with:

[live] BLN (Brazda lui Novac)

[after] Medeea / Ugly Astronaut

BLN este Victor Popescu, un artist de muzică electronică din București. Originar din Craiova, în 1997 a format proiectul “Brazda lui Novac” în timp ce era student la București. În 2013 Victor a simțit nevoia unui rebranding, așa că a redenumit proiectul BLN.

Are 2 albume lansate la Square Sound Records, label-ul propriu, și un album lansat la Raumklang Music din Germania. Cu nenumărate show-uri în țară și în străinătate, BLN și-a creat un nume în muzica electronică.

Conduce propriul său studio de post producție audio/video numit Square Sound Studio, unde sintetizatoarele hardware se simt foarte bine.

În anul 2000 BLN s-a găsit în playlist-ul Atomic TV, cu videoclipul pentru piesa “2D+4”, pentru ca în 2003 piesa “Vis” să fie difuzată de MTV. Nic de la emisiunea Lipstick Traces a promovat BLN în 1997 la radio.

Colaborarile sale includ nume ca legendarii Plaid de la renumita casă de discuri Warp Records, Architect, Roel Funcken, Subheim, Yvat, Dirk Geiger, Randomform, Midimode, Erode.

În 2014 și 2015 BLN a fost prezent pe compilația Touched 2 și Touched 2 remixes, unde așa cum creatorul ei spunea, Martin Boulton, sunt cei mai importanți producători de muzică electronică ai momentului. Printre artiștii prezenți pe compilație s-au enumerat și Autechre, Orbital, FSOL, Plaid sau Arovane.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!