Acuarela Cocktails: Semne de primăvară @ Marty City

Home $ Articole $ Acuarela Cocktails: Semne de primăvară @ Marty City

by | Feb 16, 2017 | Articole

Acuarela Cocktails sarbatoreste venirea primaverii printr-o editie speciala: Seara de pictura …in familie!

Luni, 13 martie, te asteptam sa vii impreuna cu micul tau artist, la Marty City (Iulius Mall) pentru o seara de veselie si pictura „in echipa”.

Ghidati fiind, pas cu pas, de instructoarele noastre, perechile de artisti parinte/adult-copil vor picta cate o jumatate a tabloului „Culori de primavara” pe care il vor lua acasa la sfarsitul serii.

Ca de obicei, noi va punem la dispozitie toate materialele necesare si cate o bautura, la alegere, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari, pentru ca voi sa nu aveti alta grija decat buna dispozitie. Gazdele noastre va vor asigura o ambianta minunata, bauturi si mancaruri delicioase (se vor servi bauturi alcoolice doar persoanelor peste 18 ani).

La sfarsitul unei seri de neuitat, veti ramane cu cate un tablou unicat, niste amintiri minunate si, de ce nu, un talent nou descoperit.

Va asteptam sa pictati alaturi de noi!

Pretul unui bilet reprezinta un loc, respectiv un adult sau un copil:

Parintii care doresc sa vina insotiti de un singur copil, vor achizitiona 2 bilete (unul pentru parinte si inca unul pentru copil).
Parintii care doresc sa vina impreuna cu 2 copii vor achizitiona 3 bilete (unul pentru parinte si inca 2 pentru cei doi copii).
Varsta minima recomandata pentru copilasi este de 5 ani. Pentru buna desfasurare a evenimentului avem rugamintea ca fiecare parinte sa isi supravegheze copilul pe tot parcursul serii si sa vina insotit de maxim 2 copii.

Inscrieri aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!