Spectacol folcloric de Dragobete @ Casa de Cultură a Studenților

Home $ Articole $ Spectacol folcloric de Dragobete @ Casa de Cultură a Studenților

by | Feb 16, 2017 | Articole

Cele mai frumoase cântece de dragoste vor fi aduse în fața publicului clujean de tineri interpreți de folclor din zona Transilvaniei, joi, 23 februarie 2017, de la ora 18:00, în sala de spectacole „Dumitru Fărcaș” a Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

Invitați speciali sunt soții Maria și Mihai Nemeș din Maramureșul Istoric, a căror poveste de dragoste a început pe scenă, în cadrul concursurilor de folclor și care vor încununa spectacolul oferit de tinerii interpreți: Oana Bozga Pintea, Alexandru Pop, Georgiana Lobonț, Daniel Pop, Amalia Chiper Iurian, Ciprian Peteleu, Alexandra Chira, Ovidiu Furnea, Ana-Maria Tomoiagă, Bogdan Berbecar, Elisabeta Guzu, Florina Oprea, Ancuța Suciu, Raluca Pașcalău și Nicoleta Hădărean.

Acompaniamentul va fi asigurat cu profesionalism de Orchestra Cununa Transilvană, sub conducerea muzicală a profesorului Ovidiu Barteș.

În cadrul spectacolului vor fi și momente solistice instrumentale, oferite de membrii orchestrei Cununa Transilvană: Ovidiu Barteș –vioară, Sergiu Ghimpu – acordeon și Andrei Oșan – clarinet și fluier.

Spectacolul de Dragobete are și caracter caritabil. Cei prezenți în sală vor putea face donații în urne speciale, pentru o tânără de 26 de ani din Cluj-Napoca, ce suferă de boala Lyme. Singura sansă a Silviei Șerban este un consult și un tratament la cel mai renumit centru neurologic din Europa, aflat la Viena. Pentru aceasta are nevoie de 30.000 de euro, bani de care familia nu dispune și orice sprijin financiar este binevenit.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!