Front, Eat Your Heart @ The Shelter

Home $ Articole $ Front, Eat Your Heart @ The Shelter

by | Feb 17, 2017 | Articole

FronT – Lansare EP ”Alive”

The Shelter vă invită să veniți pe 4 martie ca să ascultăm împreună EP-ul ”Alive” al trupei FronT, care este lansat pe 16 februarie, în format digital pentru streaming online.

FronT
“În 2009, la Cluj-Napoca, ne-am început drumul cu o componență ce includea membri ale unor trupe cunoscute din zonă și-am reușit, repede, să lăsăm o impresie bună pe scena locală, în special prin aparițiile în deschiderea unor nume consacrate din undergroundul muzical românesc.

În 2016 ne-ați văzut la numeroase concerte, în toată țara, atât la festuri, cât și în cluburi, alături de prieteni vechi și noi deopotrivă.

Amintim, cu plăcere, de “20 de ani cu Vița de Vie” la Arenele Romane, “Bucovina Rock Castle”, “Măgura Wave Festival”, “Jaxx Rock Battle of the Bands” sau lansarea “Coma – Orizont”, de la Cluj-Napoca. Am fost onorați să participăm la festivaluri, evenimente și concerte de anvergură, la nivel național.”

Componența:
Julia Kocis – tobe
Ciprian Sav – chitară, voce armonie
Doru Nedelcu – chitară, efecte, voce armonie
Albert Freeman – chitară bass
Mihai Șarlea – voce

Eat Your Heart este o formație de rock/metal din Cluj-Napoca. Aceasta își face apariția la jumătatea anului 2016 prin lansarea primei piese, numită “Mirrors”. Spre sfârșitul anului trupa începe să se facă cunoscută pe plan local în primele concerte live atât în oraș, cât și în țară.

Eat Your Heart este o trupa tânără, ambițioasă și determinată, cu un stil ce îmbină mai multe sub-genuri din rock, metal și nu numai. Având un sound modern, dat de agresivitatea screamurilor, combinat cu cleanuri melodice și riff-uri grele, trupa dorește să se ridice la standarde internaționale și să se autodepășească cu fiecare lansare pe care o fac.

Componența:
Alexandru Raiu – voce
Dan Bojan – chitară
Paul Câmpean – bass
Paul Gaciu – tobe

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!