Săptămâna PSI pentru părinți @ Cărturești | CLUJLIFE - Te scoate din casă!
Mall, workshop

Săptămâna PSI pentru părinți @ Cărturești

Copilul tău nu vrea să se trezează dimineața ca să meargă la grădiniță sau la școală? Ți se pare că adolescentul tău a devenit ”dependent” de calculator sau de telefonul mobil? Ce faci când cel mic se poartă sfidător? Dar când se teme de monștrii de sub pat?

Ediția din acest an a ”Săptămânii PSI pentru părinți” te invită la o serie de ateliere dedicate strategiilor prin care părinții își pot însoți copii în calea spre maturizarea afectivă, cognitivă și spirituală.

Psihologi și psihoterapeuți, specialiști în educație și în parentaj vor discuta despre cele mai eficiente strategii pentru a avea un copil creativ, echilibrat emoțional, stăpân pe sine și în stare să facă față provocărilor, dar și eșecurilor inevitabile din viața sa.

Atelierele ”psi” vor începe de la orele 18.30 și se vor desfășura în perioada 20-26 februarie 2017. Pe tot parcursul acestei săptămâni, cărțile editurii Trei dedicate parentajului și psihologiei copilului vor putea fi achiziționate cu o reducere de 25% în toată rețeaua Cărtureștilor. Intrarea la evenimente este liberă.

PROGRAMUl EVENIMENTELOR:

CLUJ-NAPOCA – Librăria Cărtureşti – Iulius Mall

1. Copilul care îți dă de furcă
Invitată: Raluca Gordan
20 februarie (luni) – ora 18.30

2. Cum ne însoțim copiii în lumea virtuală
Invitată: Nora Niculescu
21 februarie (marţi) – ora 18.30

3. Rolul acceptării necondiționate în relația parinte-copil și dezvoltarea abilităților emoționale
Invitată: Oana David
22 februarie (miercuri) – ora 18.30

4. Jocuri pentru gestionarea fricii copiilor
Invitată: Alexandra Gorea
23 februarie (joi) – ora 18.30

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.