BeardIn Poker Tournament @ Rounders Poker Lounge

Home $ Articole $ BeardIn Poker Tournament @ Rounders Poker Lounge

by | Feb 22, 2017 | Articole

Beard Brothers vă invită la a doua ediție a “BeardIN Poker Tournament”, campionat Texas Holdem.

Campionatul are ca scop adunarea de fonduri pentru Campania “Keep the blood flowing”, care are ca scop renovarea centrului de transfuzie sanguină din Cluj-Napoca.

Campionatul de poker din acest an, pe lângă latura caritabilă, are ca scop atragerea de jucători profesioniști de poker, ridicând ștacheta și oferind un plus de competivitate evenimentului.

Intrarea este liberă oricărui jucător amator, semiprofesionist sau profesionist.

Vor fi 12 mese disponibile, a câte 10 jucători, buy-in de 100 de lei, rebuy nelimitat. Avem premii de participare pentru toată lumea, iar primele 10 locuri vor avea parte de surprize din partea partenerilor noștri.

Campionatul va avea loc la Rounders Poker Lounge Cluj-Napoca. Vă pregătim o zonă de chill out, cu multe props-uri pentru selfie-uri amuzante și cadrul perfect pentru a surprinde bucuria momentelor.

În momentele de respiro, networkingul și buna dispozitție vor fi la ele acasă.

Se bluffează, se face raise, uneori chiar re-raise și tot ce este necesar pentru a câștiga premiile puse în joc. Vor juca pe-o mână doar nonconformismul, determinarea bărboșilor și profesionalismul personalului de la Rounders Poker Lounge.

Raise your bet to keep the blood flowing!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!