Teatru de club – stagiunea lunii martie 2017

Home $ Articole $ Teatru de club – stagiunea lunii martie 2017

by | Feb 27, 2017 | Articole

joi | 2 martie 2017
SEX, DRUGS & ROCK`N ROLL
One man show cu Sorin Misirianţu de Eric Bogosian
regia: Bori Varga

Este povestea neromanțată a unui rocker între două vârste, care ajunge din director de casă de discuri – homless. Despre glorie și decădere – o oră de show cu Sorin Misirianțu, cu care cânți, râzi și plângi. Un spectacol pe care dacă-l ratezi, ești mai sărac spiritual.

joi | 9 martie 2017
MARILYN MANSON SUPERSTAR
cu: DUDU ISABEL
scenariul şi regia- Sorin Misirianţu

Un spectacol despre viaţa controversată a marelui rock-star Marylin Manson.
Veţi trăi senzaţii tari ascultând muzica lui, într-o interpretare de eexcepţie a lui Dudu Isabel! Un show de teatru, muzică, efecte video şi ecleraj!

joi | 16 martie 2017
CHANSON D’AMOUR
Arii celebre de operă cu Cristian Bogdan şi Arona Bogdan

Joi | 23 martie 20170
VREAU UN JOB, MÂNCA-ŢI-AŞ
COMEDIE CU ELENA IVANCA

O femeie trecută de 40 de ani, caută cu disperare un loc de muncă. Întrebările cheie, care se pun frecvent la orice interviu sunt: Câţi ani aveţi? Ce înălţime? Sunteţi căsătorită? Aveţi copii? Care este locul pe care-l ocupă in viaţa dumneavoastră cariera? Sunteţi dispusă pentru ore suplimentare?
De aici îşi începe povestea Marina! O poveste de-a râsul plânsul. O comedie fină cu Elena Ivanca, care se întrece pe sine într-un număr de mare virtuozitate. O lecţie de actorie pentru cei care visează la această lume.

Joi | 30 martie 2017
LOLITA după Vladimir Nabokov

Lolita: Este povestea unei iubiri controversate a lui Humbert, un profesor de 40 de ani, pentru extrem de tânăra Dolores. După o copilărie cu sechele erotice de tot felul, Humbert este pus acum în fata situației în care Lolita, o minoră de 14 ani ii stârnește o pasiune greu de controlat. Piesa trezește stări contradictorii, abordând un subiect tabu al societății noastre. Evoluția povestii și a personajelor este imprevizibila, lăsând spectatorii sa aleagă singuri antagonistul piesei.

LOLITA-Alisa Iuhos
HUMBERT-Stephan Gheorghică
MAMA-Diana Şerban
QUILTY-Cristian Ciui

REGIA: Stephan Gheorghică

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!