Zilele Culturale Maghiare 2017 | CLUJLIFE - Te scoate din casă!
Festival, Festivaluri

Zilele Culturale Maghiare 2017

Zilele Culturale Maghiare din Cluj au loc între 13 și 20 august, iar ediția din acest an stă sub semnul transylvanicum-ului, sintagmă care descrie valorile materiale, culturale și spirituale specific ardelenești.

Pe lângă locurile deja cunoscute: Piața Unirii, strada Mihail Kogălniceanu, strada Potaissa, în acest an, Zilele Culturale Maghiare se desfășoară și în Parcul Central, care găzduiește concerte, o zonă de relaxare, standuri de bere și de vin, precum și o zonă destinată activităților pentru copii.

În cadrul Zilelor Culturale Maghiare din Cluj vor avea loc în acest an peste 30 de concerte. Pe lângă concerte, așa cum și-au obișnuit deja publicul, Zilele Culturale Maghiare din Cluj includ câteva sute de evenimente de diverse tipuri, precum: expoziții, dans, proiecții de film, spectacole de teatru, competiții sportive, activități pentru copii, evenimente gastronomice, degustări de vin, târg meșteșugăresc, jocuri medievale, petreceri.

Detalii & program:

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.