Festival, Festivaluri

Bucovina Acoustic Park @ Vatra Dornei

Bucovina Acoustic Park va avea debutul in zilele de 8 si 9 iulie 2017, in parcul central din Vatra Dornei. Echipa organizatorica a festivalului este aceeasi echipa care a adus Moldovei si Bucovinei festivalul Bucovina Rock Castle. Acumuland experienta cu acest festival, aflat in acest an la a 7-a editie, cei implicati au decis sa ofere publicului si un festival de outdoor orientat spre sonoritati mai asezate, potrivite cu decorul special al Vetrei Dornei. Dupa cum se afirma inca din titlu, in festival veti putea asculta trupe si artisti de rock interpretand in cheie acustica si semi-acustica propriile compozitii si nu numai. Festivalul va avea doua locatii: scena principala din Parc si salonul alb al Casei de Cultura. In aceasta a doua locatie, in fiecare din cele doua seri ale festivalului veti putea asculta cate un artist si chitara lui, 100% unplugged, fara nici un fel de sonorizare.
De asemenea, Bucovina Acoustic Park va fi locul in care muzica se va impleti cu poezia. Organizatorii isi propun sa lanseze o carte continand poezii ale textierilor si vocalistilor prezenti in festival, carte care se va numi “Poezia care canta”.

Intentia acestui festival este de a promova cultura alternativa, muzica de calitate si respectul pentru mediul inconjurator si patrimoniul cultural al orasului Vatra Dornei.

Intrarea la festival este libera.

Sambata 8 iulie
Fior
Natif
The Mono Jacks
Implant Pentru Refuz

Duminica 9 iulie
Gray Matters
Toy Machines
Travka
Luna Amara

Vali Rauca (Grimus)
Oigan (Robin and the Backstabbers, Kumm, Moon Museum)

ClujLife - Te scoate din casă

Instagram

Ultimele articole

Cum a fost la MOX 2019

Iată că a venit și momentul acela din an când e imperativ să lăsăm totul la baza muntelui și să urcăm în vârfu-i doar cu strictul necesar pentru supraviețuire și …

Evenimente viitoare

Tue 16

Festina lente // expoziție foto Virgil Mleșniță

27 June, 12:00 am - 19 July, 12:00 am
Tue 16

Trivia a la T @ Doamna T

16 July, 7:30 pm - 10:00 pm
Tue 16

Cleo Quiz

16 July, 9:00 pm - 11:00 pm
Wed 17

Electric Castle 2019

17 July - 21 July
Wed 17

World Press Photo Cluj-Napoca

17 July, 10:00 am - 5:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.