ALTAR @ La Țevi

Home $ Articole $ ALTAR @ La Țevi

by | Mar 22, 2017 | Articole

Sâmbătă, 15 aprilie, super-show ALTAR La Țevi pub! Sărbătorim cu toții noaptea de Înviere alături de titanii rockului românesc!

Înființată în anul 1991 la Cluj-Napoca, formația ALTAR s-a impus încă de la primele apariții live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock din România. Promotoare a muzicii de atitudine, ALTAR a scris un important capitol din istoria muzicii rock românești, editând două EP-uri și cinci albume, concertând cu succes în toată țara, fiind nominalizată și desemnată în repetate rânduri de către public și presa de specialitate drept cea mai bună trupă rock românească.

După 26 de ani de prezență în prima linie a rock-ului românesc, ALTAR rămâne una dintre cele mai apreciate, populare și spectaculoase trupe live din țară, fiecare concert al formației fiind o experiență unică pentru orice public.

Pentru concertele din 2017, ALTAR pune în scenă “Rapsodia Românească”, un show rock modern, cu inserții electro și etno-folclorice, proiecții video dinamice, un adevărat spectacol audio-vizual de calibru internațional ce nu trebuie ratat!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!