Alternosfera @ Euphoria Music Hall

by | Mar 22, 2017 | Articole

Pe 27 aprilie, Alternosfera face atmosferă la Euphoria Music Hall, în primul lor concert din Cluj în 2017. Abia aşteptăm să fredonăm cu ei versuri din piese celebre, “Flori de mai”, “Ploile nu vin”, „Wamintirile, „Oraşul 511” sau „Columb”.
Trupa din Moldova ajunge la Cluj cu un chitarist nou, Aurel Chiruţă, pe care suntem nerăbdători să-l cunoaştem! El va urca pe scenă alături de ceilalţi artişti „alternosferi”, Marcel Bostan (solist), Marin Nicoară (chitarist+clape), Eugen Bodea (toboşar) şi Sergiu Krasnov (basist).

Preţ bilete: 30 de lei pre-sale (primele 200 de bilete) / 40 de lei în ziua concertului. Acestea vor fi puse în vânzare la locaţiile partenere: Fabrica de Bere Ursus şi Euphoria Biergarten Cluj la o dată pe care o vom anunţa ulterior.

Reminder: accesul minorilor la eveniment nu este permis!

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii duble la acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/7gG” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Update: Felicitari Cristina Pavelean si Diana Cristian.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This