Omu Gnom @ Flying Circus

Home $ Articole $ Omu Gnom @ Flying Circus

by | Mar 22, 2017 | Articole

Hrană reprezintă un mix de ingrediente naturale ca experiență, ingeniozitate, subtilitate, îmbibat cu un mesaj puternic și preparat la căldură sufletească. 2 artiști care reprezintă 2 elemente principale ale culturii hip-hop (MC și DJ) s-au întâlnit la mijlocul unei creații ce se recomandă a fi un album clasic.

Într-o societate plină de carențe, „Omu Gnom ~ DJ Undoo – Hrană” este nutrientul necesar pentru o mai bună funcționare și rezistență.

Proiectul își are lansarea oficială in Cluj-Napoca pe 20 aprilie alături de super crew-ul: Made from Scratch și de talentatul Nerub.

Acces concert – 20 lei (până în 00:30)
Acces after – 10 lei (după 00:30)

Omu Gnom este unul dintre artiștii reprezentativi ai underground-ului românesc. Cu o experientă în arta de a scrie de 17 ani și în savoarea sunetelor, ca beatmaker, de aproape tot atâția ani, Omu Gnom se recomandă a fi o carte foarte bună de citit pentru cine vrea să asculte o muzică din suflet cu un mesaj puternic.

DJ Undoo este un DJ și producător român cu o reputație pentru depășirea limitelor obișnuite. A scris istorie în muzica hip-hop de-a lungul unei cariere de peste 15 ani.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!