ARTbecedar @ Fabrica de Pensule

Home $ Cultural $ Carte $ ARTbecedar @ Fabrica de Pensule

by | Mar 23, 2017 | Carte

Lansare de carte: ABC 80 + ARTbecedar #2.0 – A de la Anii ’80 cu Cătălina Nistor și Evelin Márton

Reluăm seria de ateliere pentru copii cu vârste între 4 și 10 ani, prin care aceștia își pot dezvolta creativitatea și se pot familiariza cu câteva noțiuni care țin de abc-ul artei contemporane, cu un prim atelier – A de la Anii ’80, coordonat de Cătălina Nistor și Evelin Márton.

Și fiindcă atelierul are ca punct de pornire lumea anilor ’80, vă invităm, înainte de începerea atelierului, la prezentarea volumului ABC 80 realizat de cele două artiste, o ilustrare a perioadei optzeciste sub forma unui abecedar alternativ.

11:00 – Lansare de carte ABC 80, în prezența autoarelor Cătălina Nistor și Evelin Márton

11:30 – ARTbecedar #2.0 – A de la Anii ‘80 cu Cătălina Nistor și Evelin Márton

Cătălina și Evelin propun prin acest atelier o introducere în lumea anilor ‘80 prin crearea unui „colțișor optzecist” cu ajutorul obiectelor și cărților din acea perioadă, a obiectelor care au dispărut din uzul personal și celor care încă au rămas de-a lungul timpului și pe care încă le folosim.

Pornind de la prezentarea cărții și înconjurați de obiectele și desenele originale care au intrat sau nu în formatul final al ABC 80, copiii sunt invitați să își imagineze și să deseneze lumea anilor ‘80, cu ajutorul creioanelor colorate, a cariocilor și a grafitului.

ARTbecedar este un program dedicat celor mici, în care părinții își pot împlica copiii în activități creative conduse de artiști din Fabrica de Pensule și din comunitatea artistică din jurul acesteia.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!