Festival du Bonheur

Home $ Articole $ Festival du Bonheur

by | Mar 30, 2017 | Articole

Festival du Bonheur – Pour les gourmands
28 aprilie – 1 mai 2017, între orele 12:00 – 06:00
Shut Up Beach, Aleea Lamia 900001, Mamaia Nord, Constanța

Festival du Bonheur este primul festival de mâncare din Mamaia Nord, Constanța, care aduce în același loc experiența street food și pe cea gourmet a restaurantelor. Pour les gourmands este despre “joie de vivre” și despre mâncare delicioasă. Festival du Bonheur se desfășoară în perioada 28 aprilie – 1 mai 2017, în zona de camping din imediata vecinătate a plajei Shut Up, Beach.

Prima ediție Festival du Bonheur propune o alternativă pentru gurmanzii care doresc să își petreacă sărbătoarea de 1 mai în Mamaia, Constanța. Food trucks, zone de restaurant, baruri, zone de mese și zone de relaxare care creează o experiență de neratat în perioadă 28-1 mai.

Un numar mare de participanți din toată țara se anunță pentru prima ediție Festival du Bonheur și cu multe variante de mâncăruri delicioase și băuturi pe măsură:

Arrosticini / Burger Van / Cămara cu Merinde / Camionetta – Neapolitan Pizzeria / Castelul Brutarilor / Dose Cafe / Duma’s Van / Fritz Grill / Fru Fru / Furgoneta / Gourmet Street Food / La nu știu cine / Lugo / Lupo & Co / M’eat / Origo / Sardin / Sky Bar / Switch.Eat / Le Premier Constanța / Trattoria Garibaldi / Guido on Tour / Pizzicato / Smoking Pig / Calamaro Loco / Van Fruct / Vice Cream

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!