Rocanotherworld 2017

18:00 rsvp

Rocanotherworld
9-11 iunie 2017, Iași

Rocanotherworld este un eveniment anual unic, artistic și cultural, care promovează un alt set de valori pentru membrii unei generații ce își dorește să fie deschisă, diferită și conectată offline, nu doar online.

Prima ediție a fost organizată în iunie 2016 în Iași, în amintirea lui Ioan Dan Niculescu, cunoscut și sub numele de Roca.
Am sfidat și atunci „nu se poate” și am arătat că este posibil să organizezi, în doar trei zile, un eveniment cu cinci trupe cunoscute de rock și alternativ din România, finanțat doar din donații.

Anul acesta, Rocanotherworld crește și va aduce mult mai multe trupe, artiști contemporani, street food, workshop-uri și alte evenimente pe durata a trei zile (9 – 11 iunie) în Iași. Vrem să încurajăm un alt fel de festival, o experiență alternativă în care să se implice toți participanții, pentru ca ei să plece apoi acasă „altfel”, indiferent unde contribuie – pe scenă, în fața sau în spatele ei.

Peste 40 de trupe rock, DJ și artiști vin la Rocanotherworld 2017 în Iași: Baba Dochia, Cred Ca Sunt Extraterestru, Domino, Fine, It’s Pink, FiRMA, Harlequin_Jack, Implant pentru Refuz, Jinxy Von D’Ers, Lucia, Luna Amara (OFFICIAL), Next Ex, Orkid, Nopame, Pinholes, Quantum Drive, Roadkillsoda, Robin and the Backstabbers, Runna, Second Wave, Soundopamine, Subcarpati, Sun Boulevard, The Kryptonite Sparks, The Mono Jacks, Avantgarde, BACk on WAX (Bug, Adyusro, Mirco Anek), Dante, Dotz, Duzzy DAS, Emann, Groovesh, Iulian Toma, Lulu & Cel Visător, Mihai Vladu, Mike T, Paicu, Puxumos, Spiratos, Stefano D, Steve și alții surpriză!!!

Singurul „preț” al biletului va fi o minte deschisă și o inimă mare. Tot profitul evenimentului va fi donat padocurilor care îngrijesc animalele fără stăpân și către Casa Share, un ONG dedicat familiilor nevoiașe și construirii de case pentru aceștia.

Vrem să ne bucurăm cu toții de experiența unui festival diferit, bazat în primul rând pe partea de sharing.

Comentarii:

Sus