Synthesized Grooves @ The Shelter

Home $ Party $ Synthesized Grooves @ The Shelter

by | Apr 3, 2017 | Party

Synthesized Grooves w/ Dodo & Vlad Bretan

Primăvara a sosit într-un final, ceea ce ne permite să ne reîncărcăm bateriile pe timpul zilei – și să dansăm pe durata întregii nopți! În noaptea de Înviere vă invităm să luăm lumină de la reflectoarele din Adăpost, în timp ce corpurile noastre vor simți muzica celor de la Nopame, și, desigur, Dodo și Vlad Bretan.

Synthesized Grooves readuce în prim-plan sunetele sintetizatoarelor care au dat naștere muzicii electronice. Sub formă analogică sau digitală, acestea au conturat și influențat muzica house ajutând, de-alungul timpului, să nuanțeze subgenurilor sale, precum Chicago House, Detroit Techno, New York Deep sau Garage. Evident, pe acestea, și multe altele, le vom asculta împreună pe durata evenimentelor.

Nopame este un proiect care s-a născut în anul 2013 printr-un jam de percuții având la bază muzica electronică. Până astăzi Nopame a devenit o fuziune între muzică electronică jonglând cu ritmuri live tropicale cu influențe de jazz și funk cântate în format de mix, suprapusă cu percuții și saxofon live. Muzică mecanică organică!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!