Tiarra & Between Colors @ Hard Club

Home $ Articole $ Tiarra & Between Colors @ Hard Club

by | Apr 4, 2017 | Articole

Pe 21 martie 2015, trupa Tiarra lansa cel de-al treilea material discografic, albumul dublu cd “X” ce reprezenta o compilație a melodiilor vechi și noi, o îmbinare de stiluri și o trecere de la gothic symphonic către metal symphonic progressive.

Anul 2016 a venit cu o serie importantă de schimbări în interiorul trupei, atât de stil, dar și de membri, în prezent Tiarra lucrând la un nou album ce vine cu o abordare diferită față de cele precedente.

Până la apariția noului album, Tiarra și-a propus să susțină o serie de concerte în unele dintre cele mai mari orașe ale țării, promovând noul single și noua etapă în care a intrat trupa.

Ne face o deosebită plăcere sa nu fim singuri în acest turneu, avându-i ca invitați speciali pe mai tinerii noștri prieteni de la Between Colors.

Formată în 2012 în București, Between Colors este formația cea mai în vogă la momentul actual din Metalul Melodic Modern. Combinând compozițiile dominate de riffuri Nu Metal, orchestrații, breakdown-uri, sintetizatoare și efecte Industrial precum și refrene catchy cu un show live plin de energie, formația a dovedit de numeroase ori că trebuie vazută.

Componența:
Cristina – Voce/Versuri/Regie
Rach – Chitară-bass/Producție vizuală
Dan – Chitară-solo/Producție audio
Mihai – Tobe

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!