Teatru de club – stagiunea lunii aprilie 2017

Home $ Articole $ Teatru de club – stagiunea lunii aprilie 2017

by | Apr 6, 2017 | Articole

joi | 20 aprilie
PREMIERĂ – ONE LIFE SHOW
regia: Claudiu Pitican

O confruntare între ambiția unui regizor falit, şi drama unui homeless, o analiză asupra naturii umane din posturi diferite. Aceiași repetabilă poveste a destinelor umane în care, probabil ne putem regăsi. Condiția unui angajator de suflete și speranțele unui candidat la fericire. De…. neratat 😉
– Liviu Popovici –

One Life Show, este un spectacol care folosind mijloacele comediei, pune pe tapet câteva probleme grave ale omului şi artistului contemporan. Textul dramaturgului braşovean Mihai Ignat, care nu a fost nici publicat, nici jucat până acum, este regizat de Claudiu Pintican, spectacolul avîndu-i în distribuţie pe Petre Ghimbășan şi Claudiu Pintican’’.

joi | 27 aprilie 2017
VREAU UN JOB, MÂNCA-ŢI-AŞ
COMEDIE CU ELENA IVANCA

O femeie trecută de 40 de ani, caută cu disperare un loc de muncă. Întrebările cheie, care se pun frecvent la orice interviu sunt: Câţi ani aveţi? Ce înălţime? Sunteţi căsătorită? Aveţi copii? Care este locul pe care-l ocupă in viaţa dumneavoastră cariera? Sunteţi dispusă pentru ore suplimentare?
De aici îşi începe povestea Marina! O poveste de-a râsul plânsul. O comedie fină cu Elena Ivanca, care se întrece pe sine într-un număr de mare virtuozitate. O lecţie de actorie pentru cei care visează la această lume.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!