Eat and Meet @ Cluj Arena

Home $ Articole $ Eat and Meet @ Cluj Arena

by | Apr 7, 2017 | Articole

Întâlniri delicioase cu street food la Cluj-Napoca Marathon

Agenția Why Not vă propune în perioada 7 – 9 Aprilie 2017 să experimentați bucătăria street-food în parcarea Cluj Arena. Evenimentul face parte din cadrul celei de a 7-a ediții a Wizz Air Cluj-Napoca Marathon și este realizat sub deviza Sips and Bites.

Gurmanzii, și nu numai, se vor putea delecta cu rețete celebre de burgeri, mâncare mexicană, clătite dulci și sărate și multe alte preparate de street-food pregătite de chefi bucătari de la Cimbru, Elemózsia – Food Truck, La Nu Stiu Cine, Gourmet Street Food și eatstreet. Alături de aceștia, cei prezenți își vor putea testa gusturile și cu un fresh sau un smoothie de la Arome Healthy Bar sau un pahar de prosecco de la standul celor de la Prosecco Van. Atmosfera va fi completată de asemenea pe ritmurile a 3 DJ: DigitaLove, Gopo și djsteve care vor asezona toate preparatele cu muzică bună.

E timpul să dăm startul primului eveniment cu bunătăți street-food și unde puteam face asta dacă nu acasă la noi în Cluj-Napoca. Abia așteptăm să ne bucurăm din nou de aromele unui burger suculent sau a unui sandwich cu specific de street-food, sau să încercăm rețete noi de clătite dulci și sărate. Prin acest eveniment vom pregăti publicul clujean pentru cel mai mare Street FOOD Festival ce va avea loc in luna Iulie pe Aleea Stadionului alături de alte 8 evenimente în orașe din România. Dorim să mulțumim pe această cale partenerilor Wizz Air Cluj-Napoca Marathon și tuturor autorităților care ne sprijină să ducem misiunea noastră mai departe. Așadar, în weekend te invităm să îți reîncarci bateriile după alergare, sau să deguști ceva delicios în timp ce îți aștepți eroii să treacă linia de sosire sau, de ce nu, să te relaxezi în compania unor preparate de street-food – Nely Borza, Managing Partner Why Not.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!