Bar, Party

APERTour @ Crush Wine Bar

Dacă te aștepți la o seară obișnuită, nu îți putem spune decât că vei avea parte de cel puțin două surprize.
Prima vine sub forma unui studio foto chiar la fața locului, cu Marta Popescu în spatele camerei, iar a doua este de ordin muzical – alături de băieții de la Crazy P Soundsystem.Marta Popescu
este responsabilă cu un mod cel puțin flamboaiant de a vedea lumea prin intermediul aparatului de fotografiat. Este inițiatoarea unui proiect ce a adunat cel puțin 2000 de oameni și cel puțin tot atâtea motive și păreri despre cei care iubesc. Între timp dragostea s-a întors la ea sub forma unor oportunități care au ajutat-o să-și contureze un portret al artistului modernist care reușește cu fiecare cadru să îți transmită creația mai departe.

Crazy P Soundsystem
sunt originari din UK. Aceștia transmit cu fiecare ocazie, prin ritmurile lor optimiste de House, doar note de fericire. Începând din 1995, au reușit de fiecare dată să se reinventeze trecând de-a lungul timpului prin genuri muzicale variate, cum ar fi – soul, disco, funk sau downtempo.

Accesul este interzis persoanelor sub 18 ani!

ClujLife - Te scoate din casă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.