Home Delivery, Recomandări

Cele mai bune costițe din Cluj pe care le poți comanda acasă

Chiar dacă poate cu câțiva ani în urmă nu li se acorda așa o importanță deosebită, costițele sunt tot mai populare și nu puține sunt dățile în care s-ar putea să vă apuce o poftă nebună. Pentru acele momente, și pentru cele în care preferați să comandați acasă în loc să le preparați voi sau să mergeți undeva, avem câteva idei de localuri care vor face o treabă excelentă cu gătitul și livrarea.

Înainte de a trece la treabă și mai exact, la subiect, vrem să vă reamintim că această listă este una întocmită în baza preferințelor noastre. Proprii și personale. Nu este nicidecum un top, nu declarăm aceste locuri nr. 1 în lume, ci doar ne dorim să vă oferim câteva opțiuni care pentru noi au reprezentat o experiență plăcută. Ideea acestor articole este întocmai aceea ca voi să vă prezentați, la rândul vostru, părerile în comentarii și să stârnim discuții… culinare.

Recomandările noastre vin acum. Le așteptăm și pe ale voastre.

Celor de la Pokka Bistro cu siguranță le place să se joace cu gusturile noastre, altfel nu știm de ce ne-ar înnebuni cu fel de fel de bunătăți din care abia putem alege. De data aceasta, BBQ Ribs, coaste fragede de porc caramelizate în sos BBQ, servite cu cartofi umpluți cu sos de smântână, bacon, brânză cheddar, pătrunjel și salată coleslaw. Credeți că lipsește ceva din toată ecuația aceasta? Noi zicem că nu, voi le puteți încerca și să ne contraziceți. 33 lei, puteți comanda direct de aici sau la 0755 076 552.

Despre Off the wall noi v-am mai zis. Am scris aici despre experiența noastră cu ei, atât în local, cât și pentru #homedelivery. Niciodată nu am fost dezamăgiți, așa că nici voi nu aveți cum să nu fiți mulțumiți de ceea ce ei au numit Kalbi Bites, coaste de porc slow-cooked, cu usturoi, ceapă, ghimbir și susan, fripte perfect și servite cu salată de kimchi cu brocoli. Direct din bucătăria unui local cu specific canadian, 17 lei, comandați aici după ora 16.00.

#korean #ribs #kimchi

A post shared by Dragos Stan Himself (@dragosstanhimself) on

Știm că e posibil să vă lăsați distrași de diferitele feluri de pizza care vă vor face cu ochiul în meniul de la Grande Pizza , dar eyes on the prize, people! Costițe caramelizate în sos barbeque, ce sunt în prima fază marinate peste noapte și gătite lent la cuptor, iar mai apoi caramelizate în sos și în final, servite cu cartofi wedges. Tot acest drum lung pentru ca voi să aveți parte de un preparat delicios. 27 lei, comandați online aici.

#grandeisgrande #sweet #ribs #barbeque #delish #tasty #viataincluj #cluj #clujlife #grande #deliverycluj

A post shared by Grande (@grandepizza) on

Restaurantul Livada pur și simplu nu poate fi ignorat atunci când vine vorba de mâncare bună. Și pentru că nu s-au putut lăsa mai prejos, costițele fiind un must în meniul fiecărui local, ei au pregătit aceste coaste de porc confiate și rumenite cu cartofi prăjiți și sos barbeque. Definiția unei mese aromate și gustoase, perfectă pentru zilele în care ai găti ceva, dar mai bine comanzi. 33 de lei, puteți comanda direct aici.

#instafood #weekend #livada #missit #bestfood

A post shared by Campean George (@campeangeorge) on

Și, în cele din urmă, Marty. Și cum nu am putut accepta cu ușurință faptul că am ajuns atât de repede la finalul listei, aici avem două recomandări: Ribs with chili soy glaze sau Ribs with Bourbon Barbeque, sosul fiind cel care face diferența. Și trebuie să menționăm că în cel de-al doilea caz, acesta asta home-made. Totuși, ambele preparate vin fără garnitură, așa că nu uitați de aceasta. 30 lei, comezile le puteți plasa direct aici.

So, what's it going to be today? Choose your flavour! #thebookofflavours #martyrestaurants #viataincluj

A post shared by Marty Restaurants (@martyrestaurants) on

Voi urmați. Care sunt localurile din Cluj de unde comandați cele mai bune costițe?

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Fri 19

Indigo | Tina Chiriță @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Fri 19

Ioan Grosu / Solo Show @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Fri 19

ReARTA: This is the beginning of a beautiful friendship

11 October, 5:00 pm - 19 October, 8:00 pm
Fri 19

Festivalului Internațional Comedy Cluj 2018

12 October, 8:00 pm - 21 October, 11:00 pm
Fri 19

Comedy Shorts

13 October - 21 October

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC