Vin Miticii @ Launloc

Home $ Cultural $ Expozitii $ Vin Miticii @ Launloc

by | Apr 12, 2017 | Expozitii

După expoziții în Europa de Vest, și chiar peste ocean pe coasta de Vest a Americii, Paul Hitter ajunge în sfârșit la Cluj. Din sudul murdar, prăfuit, din Bucurestiul plin de țigani și de împuțiciune, arta lui Paul Hitter, Expresionismul Balcanic, ajunge în Occidentul României, pentru un adevarat botez al focului, în orașul care dă ora exactă, vom reinventa apa caldă.
Iubitori de artă, iubitori de senzațional, iubitori de mitici, vă așteptăm pe toți LAUNLOC Gallery, pentru a va vedea fratele artist, plin de șmecherie și viteză, cu niște tablouri care vă vor da în freză.

Expoziția “Vin Miticii” conține lucrări din perioade diferite ale creației artistului, inclusiv lucrări ce nu au mai fost încă expuse. Expresionismul Balcanic, este un stil pe care artistul însuși l-a inventat, în tablourile sale putem găsi mituri din România și Balcani, mituri urbane, personaje controversate, și multă culoare locală.
Vernisajul va avea loc în condiții optime de siguranță, joi, 27 aprilie, la ora 18. Expoziția este deschisă între 27 și 30 aprilie inclusiv, între orele 18:00-21:00.

Paul Hitter este un pictor român, născut în 1982, care îl are ca Maestru pe artistul Matei Serban Sandu. A studiat la Academia de Artă din Munchen în clasele artiștilor: Nikolaus Lang, Sean Scully, Karin Kneffel.
Până în prezent, a expus în expoziții personale și de grup în: București, Praga, Los Angeles, Marsilia, Milano, Paris, Las Vegas, Salt Lake City.
În prezent, trăiește în România și în Statele Unite ale Americii.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!