BE(at)CAUSE @ CBC Fitness Corner

Home $ Articole $ BE(at)CAUSE @ CBC Fitness Corner

by | Apr 13, 2017 | Articole

Alături de CBC Fitness Corner, pornim maratonul unor sâmbete pline de adrenalină și sport în scop caritabil. Facem mișcare pentru cei care nu pot, pentru toți beneficiarii The Beard Mobile, care sunt persoane cu dizabilități din Cluj-Napoca și care, prin susținerea voastră, beneficiază de acest serviciu de transport gratuit.

Pentru a susține The Beard Mobile, va provocăm sâmbată, 29 aprilie, de la ora 11.00, pe acoperișul clădirii CBC la prima editie BE(at)CAUSE din acest an.

Ce v-am pregatit?

Mai multe clase consecutiv, iar la fiecare clasă va fi declarat un câștigător. De organizarea claselor se vor ocupa îndeaproape antrenoriii CBC Fitness Corner și vom reveni și cu un program complet al fiecărei ediții.

Stickere, strickere, strickere…

La intrare veți primi un sticker, iar câștigătorul clasei va mai primi un sticker. La a treia ediție oferim posibilitatea persoanei care a strâns cele mai multe stickere să fie copilot alături de noi cu The Beard Mobile, pentru a vedea îndeaproape cauza în care s-a implicat.

Avem și challenge pentru companii: un fel de crosfit, dar la un nivel de începător. Se vor face exerciții pe punctaj și câștigătorul probei primește sticker, pentru concursul final.

În ultima sâmbătă din fiecare lună hai să îți petreci dimineața cu noi, iar pe lângă sport, competiție și muzică bună, te poți relaxa în zona de chill out cu băuturi revigorante și cu multe surprize.

Fii parte din schimbare și alătură-te nouă în cursa pentru susținerea The Beard Mobile by BB.

BE(at)CAUSE we are the change!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!