#HomeDelivery: Cele mai bune aperitive pe care le poţi comanda acasă

Home $ Home Delivery $ #HomeDelivery: Cele mai bune aperitive pe care le poţi comanda acasă

by | Apr 24, 2017 | Home Delivery, Recomandări

Începem săptămâna regulamentar, cu un articol despre mâncare. Nu ne dorim totuşi să vă aruncaţi chiar de luni într-o pizza imensă sau într-un burger delicios, aşa că am ales să ne îndreptăm atenţia spre ceva mai light: aperitive, startere sau mici gustări de toate felurile, perfecte pentru a fi savurate în timp ce lucraţi de acasă, vizionaţi un serial şi nu aveţi chef de popcorn sau pur şi simplu nu doriţi să vă avântaţi spre porţii foarte mari, gătite. Sau când îți inviți prietenii în vizită, că dai chef de casă nouă sau mai știu eu ce… Motive se găsesc 🙂

Da, v-aţi dat seama, e cu #HomeDelivery. Să vedem ce recomandări avem pentru voi.

Meniul de la POKKA Bistro este unul care nu poate fi ignorat atunci când vine vorba de mâncare. Facem ce facem şi iar ajungem la mâncarea lor, care zici că-i ruptă din rai. De la secţiunea Starters, noi avem două propuneri pentru voi. Fie alegeţi Cheese Fingers, crochete de caşcaval în crustă de alune ce sunt servite cu sos dulce-picant de miere şi caise, home-made (18 lei), la care puteţi adăuga şi extra garnituri sau salate, fie optaţi pentru nişte rulouri umplute cu pui curry, caşcaval şi legume mexicane, ce vin împreună cu o salată mixtă, sos de guacamole şi smântână, Mexican Spring Rolls (18 lei). Comandaţi direct aici.

Dacă simţiţi nevoia să încercaţi ceva mai… fancy, creveţii sunt întotdeauna o idee bună. Iar la Grande Pizza puteţi comanda creveţi în crusta de cartofi, 6 sau 10 bucăţi, în funcţie de cât de arzătoare e dorinţa voastră, ce vin alături de un sos sweet chilli. Diferenţa de dintre cele două porţi este de 7 lei şi un sos în plus, so choose wisely. Şi dacă tot am răsfoit meniul lor, nu am putut trece cu vederea acel guacamole home-made, cu avocado, lime, ceapă roşie, roşii, chimen şi coriandru, ce este servit cu focaccia (16 lei). Comandaţi online aici.

Şi sunt zile în care cu toţii ne-am dori să le lăsăm pe toate baltă şi să plecăm în lumea noastră. Şi tot atâtea zile în care rămânem cu dorinţa şi atât. În momente ca acelea, îmi place să-mi comand mâncare specifică altei ţări şi să mă prefac că sunt plecată. Pentru asta aleg Off the Wall , un restaurant cu specific canadian unde se întâlnesc marile bucătării ale lumii. Ca aperitiv, noi vă recomandăm Arancini, o delicatesă italiană: chifteluţe de risotto cu brânză, îmbrăcate în pesmet crocant şi servite cu sos de roşii picant (12 lei). Un must try sunt şi Fried Pickles, murături de casă pane, alături de sos de brânză murată (9 lei). Zic cei de la local că acesta din urmă merge mână în mână cu berile artizanale, aşa că, dacă aţi uitat unde găsiţi aşa ceva în Cluj, recitiţi aici. De la Off the Wall puteţi comanda direct aici, după ora 16.00.

Am aruncat o privire şi în bucătăria celor de la Livada şi chiar dacă am găsit opţiuni nenumărate pentru o gustare aperitiv, avem noi o preferată la care nu vrem să renunţăm. Sfânta salată de vinete! Nicăieri nu e ca la Livada, nici la mama acasă. O fi din cauza faptului că nu e o salată oarecare, ci cu roşii şi servită cu focacia prăjită. O fi din cauză că au cei de la Livada un ingredient minune. Nu se ştie încă. Dar e de încercat cu siguranţă. 15 lei, comandaţi online aici.

Ultimele recomandări, dar niciodată cele din urmă: humus de casă (16 lei) şi mix cream tapas (28 lei) de la Hugo. Atenţie însă, doar în meniul celor de la The Office găsiţi aceste două aperitive, nu şi la Hugo City, să nu cumva să ne acuzaţi apoi că aţi vrut şi nu aţi găsit. Eu una nu am încercat mixul de paste tapas, dar sunt foarte curioasă şi-l voi comanda cât de curând. Practic sunt 6 sortimente diferite de pastă: de anghinare şi roşii uscate, de brânză, humus, de vinete, de caju şi tapenade de măsline negre. Comandaţi direct aici.

Acestea au fost recomandările noastre de #homedelivery în materie de aperitive. Aşteptăm şi părerile voastre!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!