Magie și Culoare @ Cinema Mărăști

Home $ Cinema $ Magie și Culoare @ Cinema Mărăști

by | Apr 25, 2017 | Cinema

Echipa Fantasmagia prezintă un nou spectacol pentru copii: Magie și Culoare.

Este un spectacol colorat, plin de magie și momente amuzante. Magie și Culoare este un spectacol special conceput pentru cei mici care stârnește hotote de râs și umire pe fețele tuturor copiilor.

În cadrul spectacolului vă veți întâlni cu cele mai iubite personaje ale Fantasmagiei: Magicianul Cristian Guna, clovnul Copăcel. Ba chiar au venit direct de la Disney, îndrăgitele personaje Minnie și Mikey pentru a vă duce într-o lume cu adevărat magică!

Spectacol durează 60 minute și este unul 100% interactiv în care toți copiii vor participa, în mod direct sau indirect. În acest spectacol colorat magicianul Cristian Gună le va da puteri magice copiilor. Împreună vor face o mulțime de lucruri inexplicabile: apariții, dispariții și levitații de obiecte, chiar și apariții de iepurași adevărați.

Spectacolul se desfășoară sub umbrela Zilele Clujului 2017 și face parte din acțiunile de promovare a celui mai mare festival din România dedicat întregi familii, LollyBoom. Este un spectacol conceput și pus în scenă de către echipa Fantasmagia.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!