Akademics: Millennial Masterminds

Home $ Educatie $ Akademics: Millennial Masterminds

by | Apr 27, 2017 | Educatie

Asociația Studenților Economiști din România (ASER) dă startul pe data de 5 mai primei ediții a proiectului Akademics. Studenții clujeni vor avea astfel oportunitatea de a participa la workshopuri, traininguri și vizite în companii, cu scopul de a se autocunoaște și de a conștientiza ce carieră li se potrivește.

ASER, comunitatea de tineri care de 19 ani cred că prin pasiune pot schimba mediul în care trăiesc, vine în atenția studenților cu un proiect care are ca scop să ofere o experiență de învățare și orientare în carieră cât mai personală și originală. Adresat celor dornici de autodepâșire, Akademics ajută la descoperirea abilităților și punerea lor în valoare, lărgind orizonturi și aducând la suprafața calități. Proiectul este înrădăcinat în actualitate este dedicat întocmai generației de millennial masterminds.

Dacă ești un spirit liber, care adora să își lase imaginația să curgă peste tot in jurul lui, o persoana fermă, sau pur și simplu îți plac oamenii și vrei să îți dezvolți calitâțile de comunicare, echipa Akademics, te aduce față în față cu o gamă largă de domenii din aria de business, precum: Marketing, Vânzări sau Resurse Umane.

Descoperă-ți interesele într-un mediu interactiv prin teste, jocuri și întâlniri one to one in perioada de autocunoaștere a proiectului. Pregătește-te apoi pentru vizitele la companiile partenere din cadrul etapei de Open Days, urmate de workshop-uri și training-uri oferite de acestea. Pentru ca experiența sa fie si mai benefică, ultima etapă vine cu momente de reflectare și cu un jurnal de carieră care te va ajuta să evaluezi tot ceea ce ai învățat pe parcursul acestei experiențe, dar și să îți setezi obiective de viitor în dobândirea unei cariere potrivite.
Toate aceste etape vor fi derulate pe parcursul a doua săptămâni, între 12 – 26 mai și constau în prealabil în completarea formularului de inscriere până pe data de 5 mai, ora 23:59 și a unui interviu. Aceasta este etapa în care echipa Akademics va avea bucuria să te cunuască mai bine și să te integreze mai departe!

Proiectul va debuta pe data de 5 cu mai evenimentul Akademics: Millennial Masterminds, care va avea loc la The Office Cluj Napoca, începând cu ora 10:00. În cadrul evenimentului, ver fi capabil să întâlnești companiile partenere, dar și să creezi relații cu oameni care au aceleași interese ca și tine. De asemenea, speakeri de renume, vor dezbate subiecte de actualitate din cele mai variate domenii de business și dezvoltare personală încercând să stârnească și mai multă autodepășire. Vino intr-un cadru prietenos să afli care sunt nevoile unei companii și învață direct de la specialiștii care o compun!

Dacă ți-a fost stârnit interesul și ești dornic să vezi cu ochii tăi ce presupune Akademics, protagoniștii acestui eveniment te invită să te înscri mai departe în ceea ce urmeaza să fie o primă cărămidă în construirea unei cariere de succes. Tot ceea ce urmează să faci este să te înregistrezi în cadrul evenimentului de deschidere aici și să participi cu ambiție, entuziasm și determinare!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!