Stiri

Sesiune Meet & Greet cu Al Di Meola la Cluj-Napoca

Începutul verii aduce un nou concert al renumitului chitarist și compozitor Al Di Meola.

Music of Di Meola, Piazzolla &Lennon-McCartney este unul dintre proiectele muzicale cele mai îndrăgite de artist și va fi prezentat, în premierăla Cluj-Napoca, pe 13 iunie, începând cu ora 20:00, la Opera Română. Detalii aici.

Cu o carieră impresionantă, care nici până în acest moment nu poate fi egalată, Al Di Meola este un îndrăgit al clujenilor reușind de fiecare dată să își impresioneze publicul, transformând fiecare concert într-un moment special. Artistul cu o personalitatea unică și un stil elegant atât în muzică, cât şi în comportament, va rămâne un inovator, aflat mereu în căutarea sineului prin arta sa.

Ca urmare a mai multor solicitări venite din partea publicului, organizatorii concertului de la Cluj-Napoca au decis, impreună cu managementul artistului, să organizeze o întâlnire a acestuia cu fanii într-un cadru privat. O sesiune Meet&Greet care va aduce bucurie iubitorilor muzicii jazz.

Preţul accesului la Meet & Greet* este de 450 de lei și include: accesul la probele de sunet (soundcheck), întâlnire şi dialog cu artistul înainte de concert, CD cu autograf, posterul oficial al concertului cu autograf și fotografii împreună cu artistul.

Prețurile biletelor (lei) sunt: 298, 258, 238, 198, 179, 149 şi 98(cu vizibilitate redusă).

Bilete pot fi cumpărate de la birourile Diesel Events (Piața Unirii, nr.10) sau de pe site-ul dieselevents.ro.
*Biletul pentru accesul la Meet & Greet poate fi cumpărat de la biroul Diesel Events şi este valabil însoţit de un bilet de intrarea la concert.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sat 15

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Sat 15

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Sat 15

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Sat 15

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Sat 15

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC