Unic în Cluj! Tehnologia 3D care îi aduce pe cei dragi aproape de tine.

Home $ Articole $ Recomandări $ Unic în Cluj! Tehnologia 3D care îi aduce pe cei dragi aproape de tine.

by | May 2, 2017 | Recomandări

Credeai că statuetele sunt doar pentru celebrități? Tehnologia 3D a evoluat și amintirile tale pot căpăta o nouă dimensiune! Începând din 5 mai, la Cluj-Napoca se va deschide primul studio 3D, un loc unde îți vei putea marca momente importante din viață.

Singurul serviciu de acest gen din România, Studioul 3D Mini Me folosește fotogrammetria și tehnologia 3D pentru a realiza o mini versiune, practic o copie a unei persoane redusă la o dimensiune între 6 și 35cm.

Cum funcționează?
Întreagă experiență începe cu o ședință foto cu ~100 de camere din toate unghiurile în același timp, cât ai zice “click”, astfel nu trebuie să-ți faci griji pentru copii sau animale de companie. Fotografiile speciale numite fotogramme sunt transferate apoi către stația de lucru unde artistul 3D, utilizând programe de grafică tridimensională, crează imaginea 3D, reflectând asemănarea, atitudinea și originalitatea. În final, imaginile 3D vor prinde viață datorită unei imprimante profesionale care poate să redea până la 390.000 de culori, de înaltă precizie și acuratețe de 0.1 mm.

Strat cu strat, portretul tridimensional va prinde contur în dimensiuni de aproximativ 6cm, 10cm, 15cm, 20cm și până la 35cm. Materialul din care sunt realizate printurile foto-realiste 3D este un compozit ultraperformant și acestea trebuiesc tratate ca un obiect de décor. Termenul de realizare este între 14-30 de zile lucrătoare, clientul fiind informat în momentul finalizării acesteia. Există și serviciul express în 7 zile lucrătoare.

Unde-l găsești și cât costă?
Puteți descoperi noua tehnologie și Mini Me-urile expuse în Studioul 3D Mini Me de la Iulius Mall, etajul 1. Odată cu deschiderea oficială, în 5 mai se lansează o provocare clujenilor cu mic, cu mare, îmbrăcați în ținute speciale, originale și colorate să participe la o ședință foto 3D gratuită pentru a câștiga unul din premiile:
I Mini Me – scara 1:9 cca 20 cm
II MiniMe – scara 1:12 cca 15 cm
III Mini Me scara 1:28 cca 6 cm

Aveți astfel ocazia să testați și să găsiți idei inedite pentru cadouri viitoare. Printurile 3D sunt de tip portrait, pot fi full și half body sau chiar la ¼ din scara modelului ales, iar prețurile începâ de la 225 lei.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!