Business, Conferinte

Gentlemen in Business @ The Office

Numărătoarea inversă a luat sfârșit.
Domnilor, a venit timpul să fiți în centrul atenției în cadrul celei de-a III-a ediții a evenimentului conceput exclusiv pentru dumneavoastră.

Acest eveniment inedit pentru spaţiul clujean, are ca scop furnizarea de informaţii calitative venite din partea bărbaţilor care şi-au creat o imagine proprie, şi-au descoperit pasiunea şi, implicit, ştiu ce înseamnă gestionarea capitalului financiar.

De această dată, conferința “Gentlemen in Business ”, vă propune o experiență nouă care să vă ofere puterea supremă care se regăsește pe tabla de șah.

Principalele subiecte abordate în cadrul conferinței sunt: Inteligenţa Emoţională, Tehnologie, Negociere Fonduri_Europene, Leadership.

Speakerii care au confirmat până în acest moment sunt: ION DUVAC (CEO & Founder la Intell PSY & Psychological Profiler Academy), NAGY-IMECS PÉTER (Director Operaţional Goodwill Consulting) şi MIHAI TANDEA (Trainer colaborator Allianz-Tiriac Asigurări).

Prețul întreg al biletului este de 35 lei studenți, respectiv 45 lei non-studenți.

Vino însoțit de un prieten, achiziționează biletul dublu și veți achita fiecare suma de 30 de lei dacă sunteți studenți si 40 de lei non-studenți.

ClujLife - Te scoate din casă

Instagram

Ultimele articole

Cum a fost la MOX 2019

Iată că a venit și momentul acela din an când e imperativ să lăsăm totul la baza muntelui și să urcăm în vârfu-i doar cu strictul necesar pentru supraviețuire și …

Evenimente viitoare

Tue 16

Festina lente // expoziție foto Virgil Mleșniță

27 June, 12:00 am - 19 July, 12:00 am
Tue 16

Girls Who Code Cluj – Workshop no.1

16 July, 6:30 pm - 8:30 pm
Tue 16

Trivia a la T @ Doamna T

16 July, 7:30 pm - 10:00 pm
Tue 16

Cleo Quiz

16 July, 9:00 pm - 11:00 pm
Wed 17

Electric Castle 2019

17 July - 21 July

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.