Gentlemen in Business @ The Office | ClujLife - Te scoate din casă
Business, Conferinte

Gentlemen in Business @ The Office

Numărătoarea inversă a luat sfârșit.
Domnilor, a venit timpul să fiți în centrul atenției în cadrul celei de-a III-a ediții a evenimentului conceput exclusiv pentru dumneavoastră.

Acest eveniment inedit pentru spaţiul clujean, are ca scop furnizarea de informaţii calitative venite din partea bărbaţilor care şi-au creat o imagine proprie, şi-au descoperit pasiunea şi, implicit, ştiu ce înseamnă gestionarea capitalului financiar.

De această dată, conferința “Gentlemen in Business ”, vă propune o experiență nouă care să vă ofere puterea supremă care se regăsește pe tabla de șah.

Principalele subiecte abordate în cadrul conferinței sunt: Inteligenţa Emoţională, Tehnologie, Negociere Fonduri_Europene, Leadership.

Speakerii care au confirmat până în acest moment sunt: ION DUVAC (CEO & Founder la Intell PSY & Psychological Profiler Academy), NAGY-IMECS PÉTER (Director Operaţional Goodwill Consulting) şi MIHAI TANDEA (Trainer colaborator Allianz-Tiriac Asigurări).

Prețul întreg al biletului este de 35 lei studenți, respectiv 45 lei non-studenți.

Vino însoțit de un prieten, achiziționează biletul dublu și veți achita fiecare suma de 30 de lei dacă sunteți studenți si 40 de lei non-studenți.

ClujLife - Te scoate din casă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.