Hector Lopez @ Diesel Club

Home $ Articole $ Hector Lopez @ Diesel Club

by | May 4, 2017 | Articole

Música del corazón

Vă oferim o seară deosebită în compania tenorului HECTOR LOPEZ, de origine mexicană, care este unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de operă ai momentului atât în România cât şi peste hotare.

În seara de 9 mai, de la ora 19.30, în Diesel Club aveţi ocazia să-l ascultaţi cu un repertoriu total diferit, va cânta pentru prieteni şi cu prieteni, vor fi şi invitaţi surpriză, într-un ambient foarte intim şi vă promitem că veţi avea o experienţă memorabilă.

Tenorul Hector Lopez şi-a început studiile muzicale la Conservatorul de Muzica din Mexico City, cu studiul violoncelului, saxofonului şi dirijatului iar mai târziu canto, la clasele importanţilor artişti de renume Fracisco Araiza şi Irma Gonzalez.

În 2003 a fost caştigătorul Concursului CARLO MORELLI care mai apoi i-a oferit o bursă de studii ce i-a permis să întâlnească artişti de talie internaţională ca, Shirley Verret, Justino Diaz, Placido Domingo.

În 2004 celebrul tenor român Ludovic Spiess l-a invitat să colaboreze cu Opera Naţională din Bucuresti şi de atunci a rămas parte integrantă a Ansamblului Operei din Bucureşti, unde şi-a şi făcut debutul în Alfredo din Traviata Verdi.

În prezent Hector Lopez e solist al Operei Romane din Cluj şi colaborator frecvent al tuturor Teatrelor de Opera din ţară, şi străinatate, unde este întotdeauna primit cu mare interes din partea publicului meloman.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!