Conquering Lion @ The Shelter

Home $ Articole $ Conquering Lion @ The Shelter

by | May 23, 2017 | Articole

Cine nu i-a văzut sau măcar auzit pe băieții de la Conquering Lion poate să deschidă cu încredere poarta adăpostului pe 25 mai live de atât nu se poate. Orișicine vrea să-și facă o părere despre ce-i vorba poa’ să cetească descrierea luuuungă din josul paginii sau să aștepte să iasp filmu. Noi recomandăm concertul!

Ah, și după, colegii de la Genmaica Soundsystem revin în efectiv complet covocându-i la lot și pe Kaya Foundation Crew și L45.

Acces concert: 15 lei
Acces after party: 10 lei

Conquering Lion este o trupă de dub/raggae/crossover din Tetovo (Macedonia) care și-a început activitatea în aprilie 2007. În octombrie 2009 trupa lansează primul album (LP) intitulat în mod simplu ”I”, la PMG Recordings (UK), conținând 10 piese, inclusiv colaborarea cu artistul jamaican Jah Clarity la piesa ”Jah Love”.

În ultimii 5 ani trupa a avut ample turnee prin Balcani (Macedonia, Serbia, Bulgaria, Grecia, Croația, Bosnia, Albania, Kosovo, România, Slovenia…) și au cântat, de asemenea, și în Germania. Trupa a lansat cel de-al doilea album intitulat ”Know Your Wisdom” pe 26 august 2011, care a fost urmat de o lună de turneu prin Balcani, din 1 până în 30 septembrie. Conquering Lion a avut concerte importante alături de Manu Chao (FR), Gentleman (GER), Ras Zacharri (JA), Donald Minott (JA), Hornsman Coyote (RS)…

În decembrie 2012, Conquering Lion lansa videoclipul oficial la piesa ”Fire”, care a ieșit ca un single de pe cel de-al doilea album. Pe 22 noiembrie 2013, Conquering Lion a lansat cel de-al treilea album al lor, intitulat ”Revelation”, urmat de un videoclip oficial pentru cea de-a doua piesă, ”Trickster`s End”. În aprilie 2014, Conquering Lion au avut un turneu european de succes și au trecut prin multe țări (Olanda, Germania, Slovacia, Cehia, Polonia…)..

”Trupa și-a lansat cel de-al patrulea album în primăvara anului 2016, acesta fiind urmat de un nou turneu european în perioada aprilie-mai.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!