Arms And Sleepers @ The Shelter

by | May 29, 2017 | Cluburi, Concerte

Arms and Sleepers (US)

Arms and Sleepers este un duo din Boston, SUA, format din Max Lewis și Mirza Ramic, care s-a dezvăluit lumii în anul 2006. În tot acest timp, grupul a lansat peste 20 de albume și EP-uri, a colaborat cu mulți artiști proeminenți (Tom Brosseau de la Fat Cat Records, Philip Jamieson de la Caspian, Ben Shepard de la Uzi & Ari), și a lucrat la numeroase remixuri (Caspian, Helios, From Indian Lakes, Ef, Tape Deck Mountain și mulți alții).

De asemenea, duo-ul a scris și licențiat muzică pentru filme, TV și pentru alte forme de media, precum Vice, Marmot, Whole Foods, UFC, Playboy, Free People, Anthropologie, Kit & Ace, Hypebeast și mulți alții. Proiectul l-a dus pe Mirza Ramic (interpretul live al acestui duo) în lungul și latul Americilor de Nord și Centrale, Europei și a Asiei, atrăgând atenția la nivel global, de asemenea, acumulând aprecieri din toate colțurile industriei.

Ultimul album ”Swim Team” a fost lansat via Fake Chapter Records pe 28 octombrie 2014, primind laude de la The Huffington Post, Earmilk, XLR8R, The Clash, Baeble, The Line of Best Fit, Hilly Dilly și numeroase alte reviste și bloguri muzicale. O colecție de remixuri, intitulat ”Swim Team Remixed”, care conține o gamă de producători consacrați și noi (Blockhead, Sun Glitters, Manatee Commune, A.M. Architect, 9 Theory, Teen Flirt și mulți alții), a fost lansat pe 9 februarie 2016.

Arms and Sleepers va lansa noul album intitulat ”Life is Everywhere” acuma în ianuarie 2017 – Time Will Tell, primul lor single, fiind deja lansat pe 30 septembrie 2016. Noul album conține contribuții de la Sergengeti și Airospace, iar co-producția și mixarea a fost făcută de către Sun Glitters.

Evenimente viitoare

Mon 13

Street FOOD Park Cluj-Napoca

3 July, 12:00 pm - 2 August, 10:00 pm
Mon 13

Movie Nights

3 July, 9:30 pm - 11 September, 11:30 pm
Thu 16

Directia 5- La Apus @Cluj

16 July, 7:00 pm - 8:30 pm

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This