Labirinto & Sky Swallows Challenger @ The Shelter

Home $ Articole $ Labirinto & Sky Swallows Challenger @ The Shelter

by | May 29, 2017 | Articole

Cluj Napoca Rock n’ Roll & Dunk!festival presents:

Labirinto [br]
Instrumental, experimental, post rock/metal

Sky Swallows Challenger [ro]
Alternative. Atmospheric. Post Grunge.

ACCES LIBER

Labirinto

În interiorul vastului teritoriu de sunete care se întinde între post-rock și metal, LABIRINTO sunt cea mai cunoscută trupă din America de Sud, și una din puținele căreia numele și reputația au ajuns și în Europa și America de Nord.

”Au făurit un album de post-rock epic, în adevăratul sens al cuvântului – șase piese, 70 de minute lungime fără a pierde vreun moment”, Rock-A-Rolla scria despre albumul lor de debut, ”Anatema”, iar Rolling Stone le-au lăudat concertele live ca fiind ”una din cele mai puternice experiențe din scena independentă braziliană”.

”Gehenna” este lansarea cea mai grea și întunecată a trupei: un sunet texturat în mod bogat pe o viziune apocaliptică, condusă de ghitări și sintetizatoarea grele, conceptualizat și cântat de ghitaristul Erick Cruxen, care, alături de soția lui și membră fondatore Muriel Curi (tobe) formează coloana vertebrală a LABIRINTO.

Adăugându-i pe Luis Naressi (chitară/sintetizatoare), Kiko Bueno (chitară/sintetizatoare), Hristos Eleuterior (bas) și pe Rodrigo Hiroito (percuții), avem în față întreaga trupă pentru spectacolul live.

”Gehenna” este deja a 9a lansare a trupei, dar doar al doilea lor album – catalogul lor este format din numeroase EP-uri și split-uri (cu THISQUIETARMY, printre alții), un detaliu care arată strânsa legătură a trupei cu scena DIY.

LABIRINTO au avut turnee de lungă durată, și au fost prima trupă din America de Sud care a fost invitată (de două ori) la Dunk! Festival în Belgia. În primăvara anului 2017 trupa va aduce ”Gehanna” în Europa, după ce vor fi cântat cu casa de discuri germană Pelagic Records.

Sky Swallows Challenger

Nascut în spiritul neobișnuitului, pastrând o simpatie intensa fața de cultura pop. Muzica lor livrează sentimente sincere, acompaniate de o ambianță cosmică, intensă.

Ea este coloana sonoră a călătoriei lor prin viață, plină de trăiri călduroase sau amare, pânza experiențelor care i-au format sufletește.

Cele trei chitare, în ciuda diferențelor stilistice, se ajută reciproc la crearea unei structuri progresive printr-o conexiune aparte, asemenea unui dialog.

Albumul “Align To Collide” a fost lansat în 2012 ca LP-ul de debut al formației, trupa promovând materialul prin susținerea a nenumarate concerte în cluburi și festivaluri prin toată România.

În Octombrie 2016 s-a lansat LP-ul “Earth Spits Back”, promovând mai multă maturitate muzicală și extra energie din partea clujenilor.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!