Descoperă locațiile Jazz in the Park 2017 și câștigă un abonament la festival

Home $ Articole $ Descoperă locațiile Jazz in the Park 2017 și câștigă un abonament la festival

by | Jun 6, 2017 | Articole

Am revenit cu articolul pe care vi-l promiteam aici. Mai repede decât bănuiam. O să creadă lumea că nu sunt aşa ocupată pe cât zic. Dar, trecând la subiect, pe lângă cât de faini sunt cei de la Jazz in the Park, i-am transformat în tema mea pentru licenţă, aşa că de fiecare dată când aud vorbindu-se despre ei mi se activează cel de-al şaselea simţ şi instant ciulesc urechile cu atenţie. Şi uite aşa am descoperit că lumea… nu prea ştie unde se desfăşoară festivalul acesta care, colac peste pupăză, începe la sfârşitul lunii şi ar cam fi cazul să fim pregătiţi.

Azi vă prezint toate locaţiile Jazz in the Park şi v-am pregătit o provocare la sfârşitul articolului. Let’s find out!

Feel the #goodvibes…#clujvibes ??❤️? #jazzinthepark #cluj

O postare distribuită de Denisa Cimerdean (@denisa_cimerdean) pe

Festivalul debutează la Opera Maghiară, cu concertul celor de Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, luni, 26 iunie. Marţi, 27 iunie, urcă pe scenă Dhafer Yousseff, iar miercuri, 28 iunie, o aşteptăm cu sufletul la gură pe îndrăgita Susana Baca. Accesul la Operă se va face pe bază de bilet, aceasta fiind singura locaţie din cadrul evenimentului care nu are intrare gratis. Este şi de înţeles, date fiind numele pe care le-am enumerat anterior. Un abonament pentru cele 3 concerte pleacă de la 220 RON şi ajunge la 270 RON, în funcţie de locul ales în sală, iar biletele de o zi se încadrează între 90 şi 110 RON.

Parcul Central. Dacă nu ştiaţi de asta, înseamnă că anul acesta sunteţi la prima ediţie a festivalului. Staţi liniştiţi, niciodată nu e prea târziu să mergi la un eveniment tare. Parcul e locaţia centrală încă din primul an de când se organizează Jazz in the Park şi distracţia se simte aici deja ca la ea acasă. Line-up-ul este unul excepţional şi doar câteva nume sunt suficiente pentru a vă convinge: Vintage Trouble, pentru prima dată în România, Hidden Orchestra, Big Band Gaio, ce aniversează 35 de ani de activitate la festival, Butterflies in my Stomach, care îşi vor relua activitatea după 3 ani de pauză în cadrul evenimentului. Vor exista şi alte scene, pe lângă cea principală, cum ar fi Electro Jazz Stage şi Classic Stage, unde vom putea asculta la miezul nopţii recitalul pianistului Bogdan Vodă, sâmbătă, 1 iulie. O mulţime de concerte, artişti, hamace, zone special amenajate pentru relaxare, voie bună, vendori pe gusturile voastre, le găsiţi pe toate în parc, care va fi activ 3 zile, în weekend. Vedeţi line-up-ul complet aici şi nu uitaţi că aveţi intrare liberă la toate concertele din această locaţie. Nici un motiv să staţi acasă aşadar.

De neratat e Concursul Jazz in the Park pe Malul Someşului, care deja şi-a făcut o reputaţie ca locaţie de concurs şi unde, cu siguranţă, vor fi descoperite atât de multe talente noi şi voci superbe, încât nu vă veţi mai dori să plecaţi de acolo. Înscrierile s-au terminat, deci dacă zace în voi un talent nedescoperit şi nu aţi apucat să intraţi în competiţie, va mai zace având acelaşi statut până anul viitor. Marele premiu este de 9.000 de lei şi şansa de a deschide următoarea ediţie a festivalului pe Main Stage. Concursul se va desfăşura de marţi până joi şi va fi urmat de un jam session cu trupele participante la competiţie într-un local din Cluj. To be announced…

Thinking about summer. #malulsomesului #jazzinthepark #cluj #fonduljazzinthepark #blajin #sunnyday #green #sun #park

O postare distribuită de Jazz in the Park (@jazzintheparkcluj) pe

Aşa cum au anunţat încă de când au apărut primele zvonuri despre festival, vor integra conceptul Jazz in the Street în cadrul evenimentului, mai exact în 4 locaţii din centrul oraşului. Cu alte cuvinte, arta va ieşi în stradă prin zeci de reprezentaţii artistice care se vor întinde pe durata a 6 zile. Peste 50 de artişti vor da viaţă Centrului Vechi, dans, muzică, artăăăă! It’s good for the soul! 

Dancing Statues. #createactenjoy #performance #music #cluj #zileleclujului #livingstatues

O postare distribuită de create.act.enjoy (@create.act.enjoy) pe

#Concurs: Spune-ne într-un comentariu (mai jos) care este locaţia ta preferată de la Jazz in the Park și de ce, iar noi te premiem cu un abonament la festival (acces la concertele de la Opera Maghiară). Apoi postează urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife mă scoate din casă… la #JazzInThePark | http://cjl.ro/DJ9

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și anunțat pe 20 iunie.
Update: Abonamentul a fost câștigat de către Alina Nichilciuc. Felicitări!

Ne vedem la Jazz in the Park, folks!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!