Be(at)cause @ CBC Fitness Corner

Home $ Party $ Be(at)cause @ CBC Fitness Corner

by | Jun 12, 2017 | Party, Sport

Be at (the) Cause! Adică fii la BE(at)CAUSE – June edition

Împreună cu CBC Fitness Corner continuăm maratonul de adrenalină şi sport în scop caritabil. Aşa cum mulţi ştiţi de la ediţia din luna mai, facem mişcare pentru cei care nu pot, pentru toți beneficiarii The Beard Mobile, care sunt persoane cu dizabilităţi din Cluj-Napoca și care, prin susținerea voastră, beneficiază de acest serviciu de transport gratuit.

Pentru a susține The Beard Mobile, vă provocăm sâmbătă, 24 iunie, de la ora 10.30, pe acoperișul clădirii CBC la a doua ediţie BE(at)CAUSE din acest an.

Și asta nu e tot! După cele două ore de sport, de la 12.30, v-am pregătit o surpriză! Sărbătorim 2 ani de CBC Fitness Corner şi avem, pe lângă petrecere, multe premii şi promoţii. Sunt aşteptaţi toţi participanţii BE(at)CAUSE, dar şi prietenii şi clienţii sălii de fitness.

Aşa că ediţia din această lună va fi una cu totul specială: facem mişcare în scop caritabil şi avem parte de un super-party aniversar la înălţime.

Pentru participanţii BeatCause:

Am pregătit mai multe clase consecutiv, iar la fiecare clasă va fi declarat un câștigător. De organizarea claselor se vor ocupa îndeaproape antrenorii CBC Fitness Corner şi vom reveni și cu un program complet în eveniment.

La intrare veți primi un sticker, iar câștigătorul clasei va mai primi un sticker. La a treia ediție oferim posibilitatea persoanei care a strâns cele mai multe stickere să fie copilot alături de noi cu The Beard Mobile, pentru a vedea îndeaproape cauza în care s-a implicat.

Fii parte din schimbare şi alătură-te nouă în cursa pentru susţinerea The Beard Mobile by BB.

Pentru petrecere nu se percepe nicio taxă de intrare.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!